Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nu se mai dau BANII? Veste TERIBILA pentru PENSIONARII romani: Prevederea SOC ascunsa in noua lege a pensiilor

B1 B1,
Nu se mai dau BANII? Veste TERIBILA pentru PENSIONARII romani: Prevederea SOC ascunsa in noua lege a pensiilor

Proiectul noii Legi a pensiilor elaborat de Guvernul Dancila este aspru criticat de fostul presedinte Traian Basescu. Potrivit fostului sef de stat, prin mentinerea sistemului de pensii speciale, proiectul. continuă pe B1

Veste TERIBILA pentru toti posesorii de Dacia Duster: Ce trebuie sa stie soferii romani...

Vesti importante pentru toti fanii Daciei Duster. Francezii de la Renault au anuntat ca vor creste cu 10% productia modelului la fabrica de la Mioveni, acesta fiind cel mai de succes model local al.

VARSTA de PENSIONARE, schimbata OFICIAL: Veste TERIBILA pentru cei care urmau sa se pensioneze anticipat...

Romanii care urmeaza sa se pensioneze trebuie sa stie ca banii pe care ii vor primi vor fi insuficienti daca se bazeaza doar pe pensia publica pilonul I de pensii) si pe pensia privata obligatorie pilonul II de.

Veste uriasa pentru soferii romani: Ce se intampla cu motorul de Dacie incepand din acest an

Salonul Auto de la Paris, ajuns la a 120-a editie, va avea loc in acest an intre 4 si 14 octombrie. in acest context, este asteptat ca Dacia sa prezinte SUV-ul Duster cu noul motor de 1,3 litri TCe si.

Simona Halep, veste teribila pentru cariera ei: ce afectiune medicala are

Simona Halep a anuntat, pe Facebook, ca starea ei de sanatate nu e prea buna. A explicat ca trebuie sa faca mai multe investigatii, dar deocamdata stie ce are. Mai trebuie sa stie ce face pe viitor. Simona Halep a anuntat pe Facebook ca are hernie de disc. Mesajul a fost transmis in engleza. Conform [] .

Romania in CRIZA! NU mai sunt BANI de PENSII: Pana cand se mai dau banii...

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, sustine ca populatia nu poate fi alertata cu pensiile si salariile si ca politicienii ar trebui sa fie responsabili cand fac declaratii referitoare la faptul ca nu.

Veste-soc pentru sute de milioane de utilizatori! Probleme pentru reteaua Instagram

Veste-soc pentru sute de milioane de oameni! Instagramul nu a mai functionat astazi, utilizatorii nemareusind sa-si vada pozele sau profilele. Oamenii s-au trezit cu cu un mesaj prin care erau anuntati nu.

Bulgaria, prima destinatie pentru turistii romani si rusi

Bulgaria este o destinatie turistica atractiva si este bine pozitionata in regiune, arata rezultatele unui studiu realizat de Gallup International pe cinci piete importante pentru sectorul bulgar al turismului: Germania, Marea Britanie, Rusia, Romania si Serbia, informeaza agentia de presa Focus.

Mai bine fara un acord pentru Brexit, decat unul prost

Ministrul francez al Afacerilor Europene, Nathalie Loiseau, a declarat, astazi, ca este mai bine fara un acord pentru Brexit, decat un acord prost, ea exprimandu-si speranta ca acordul referitor la iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana poate fi realizat, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )