Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nu il mai desemnez pentru nimic in lume, este un premier corupt

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu il mai desemnez pentru nimic in lume, este un premier corupt

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la un post TV, ca nu il va mai desemna prim-ministru pe Victor Ponta pentru nimic in lume, acuzandu-l de coruptie, inclusiv in cazul Autoritatii de Supraveghere Financiara, despre care seful statului a repetat ca este o cloaca. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai lunga aeronava din lume. Este cu 70% mai ecologica decat un avion si poate sta in aer trei saptamani

O companie din Marea Britanie a prezentat, vineri, un prototip de dirijabil, descris ca fiind cea mai lunga aeronava din lume. Dirijabilul urmeaza sa fie lansat in acest an, la aproape un secol dupa epoca de aur.

Traian Basescu: Nu il mai desemnez din nou pe Ponta premier

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca modificarea programului de guvernare inseamna ca premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, mentionand: Daca premierul.

Basescu: Nu-l mai desemnez premier pe Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de ProTV, ca Victor Ponta ar trebui sa obtina un nou mandat de premier, avand in vedere ca se schimba componenta politica a guvernului si, deci, este nevoie de un nou program de guvernare, informeaza Mediafax. El a precizat insa ca nu-l va mai desemna premier pe Ponta, intrucat este corput. Declaratiile: - Ma uit la ridicolul situatiei: Ponta trebuia sa mearga in Parlament sa faca o mica modificare, insa .

Basescu: Nu il mai desemnez pe Ponta premier

Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca nu il va mai desemna pe Victor Ponta premier daca acesta vine la Cotroceni, asa cum ar trebui, pentru desemnarea sefului viitorului Guvern, in conditiile cooptarii UDMR la guvernare.

Elevii de clasele a XI-a si a XII-a incep simularile pentru bacalaureat. Care este programul testarilor

Elevii claselor a XI-a si a XII-a incep luni, 3 martie, simularule pentru examenul de bacalaureat 2014, prima proba fiind cea de limba si literatura romana, proba scrisa. Aceasta este prima sesiune de simulari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )