Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Nu il mai desemnez din nou pe Ponta premier

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Nu il mai desemnez din nou pe Ponta premier

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca modificarea programului de guvernare inseamna ca premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, mentionand: Daca premierul. continuă pe Antena3

Basescu: Nu il mai desemnez pe Ponta premier

Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca nu il va mai desemna pe Victor Ponta premier daca acesta vine la Cotroceni, asa cum ar trebui, pentru desemnarea sefului viitorului Guvern, in conditiile cooptarii UDMR la guvernare.

Traian Basescu: Situatia din Ucraina ar putea sa se repete in Romania, deosebirea este ca aici justitia functioneaza (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca Romania s-ar putea confrunta cu o situatie.

Traian Basescu: Cu Emil Boc presedinte, eu pot sa fiu premier

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, raspunzand unei intrebari, ca doreste ca creasca PMP pana in 2016 si ca nu spune ca nu se vede premier, in tandem cu Emil.

Traian Basescu: Prezenta trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei, fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale - o agresiune

Romania considera ca orice prezenta a trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei, fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale si a notificarilor ucrainene deja existente, poate fi considerata o agresiune la adresa Ucrainei, se arata in mesajul presedintelui Traian Basescu privind situatia din Crimeea.

Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

Presedintele Traian Basescu este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali .

Apel al presedintelui Traian Basescu cu privire la situatia din Crimeea

Presedintele Traian Basescu este profund ingrijorat de situatia in desfasurare in Crimeea si de miscarea separatista care se amplifica in aceasta regiune si face apel la toti actorii internationali .

Basescu: Nu-l mai desemnez premier pe Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de ProTV, ca Victor Ponta ar trebui sa obtina un nou mandat de premier, avand in vedere ca se schimba componenta politica a guvernului si, deci, este nevoie de un nou program de guvernare, informeaza Mediafax. El a precizat insa ca nu-l va mai desemna premier pe Ponta, intrucat este corput. Declaratiile: - Ma uit la ridicolul situatiei: Ponta trebuia sa mearga in Parlament sa faca o mica modificare, insa .

Nu il mai desemnez pentru nimic in lume, este un premier corupt

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la un post TV, ca nu il va mai desemna prim-ministru pe Victor Ponta pentru nimic in lume, acuzandu-l de coruptie, inclusiv in cazul Autoritatii de Supraveghere Financiara, despre care seful statului a repetat ca este o cloaca.

Traian Basescu: Ponta ar trebui redesemnat premier si categeoric nu o mai fac. Am dovezi ca este corupt

La instalarea unui Guvern, nu se aproba doar ministrii, ci si un nou program. , iar, daca vrea sa respecte democratia, premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, a afirmat Traian Basescu la Pro TV, potrivit Mediafax .

Traian Basescu: I-as spune lui Putin: Incetati orice joc pe teritoriul Rep. Moldova/ Cu UDMR la guvernare, Ponta trebuie sa vina pentru o noua investitura la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca Rusia nu isi doreste un conflict cu un stat membru NATO, iar Romania nu este tinta unei agresiuni a Rusiei impotriva Ucrainei. Intrebat cum vede finalizandu-se situatia Ucraina, seful statului a declarat ca se va inchide cu crearea unui nou conflict inghetat la Marea Neagra. Referitor la situatia politica interna, presedintele afirma ca Victor Ponta ar trebui sa vina la Cotroceni pentru o noua investitura in cazul in care UDMR intra la guvernare, daca respecta democratia, precizand ca nu l-ar mai investi in functia de premier niciodata. Intra in articol pentru principalele declaratiiIntrebat daca l-ar vota pe Crin Antonescu intr-un eventual tur II al alegerilor prezidentiale in care contracandidatul ar fi Victor Ponta, Basescu a raspuns: Pe teoria raului cel mai mic, in mod categoric, da. Nu l-as vota pe Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )