Libnet.ro
UNICEF

23:45

Basescu: Nu-l mai desemnez premier pe Ponta.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Nu-l mai desemnez premier pe Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de ProTV, ca Victor Ponta ar trebui sa obtina un nou mandat de premier, avand in vedere ca se schimba componenta politica a guvernului si, deci, este nevoie de un nou program de guvernare, informeaza Mediafax. El a precizat insa ca nu-l va mai desemna premier pe Ponta, intrucat este corput. Declaratiile: - Ma uit la ridicolul situatiei: Ponta trebuia sa mearga in Parlament sa faca o mica modificare, insa . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Nu il mai desemnez din nou pe Ponta premier

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca modificarea programului de guvernare inseamna ca premierul Ponta ar trebui redesemnat ca premier, mentionand: Daca premierul.

Basescu: Nu il mai desemnez pe Ponta premier

Traian Basescu a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca nu il va mai desemna pe Victor Ponta premier daca acesta vine la Cotroceni, asa cum ar trebui, pentru desemnarea sefului viitorului Guvern, in conditiile cooptarii UDMR la guvernare.

Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu sustine, duminica, la ora 18. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste si: BASESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregatesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Basescu este iresponsabil, ca de obicei.

LIVE TEXT. Basescu, declaratie de presa la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu sustine, duminica, la ora 18. 00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Citeste si: BASESCU: Categoric, nu-l mai desemnez premier pe Ponta. Este corupt, pregatesc sesizarea Parchetului. PONTA: Nu schimb programul de guvernare. Basescu este iresponsabil, ca de obicei.

Nu il mai desemnez pentru nimic in lume, este un premier corupt

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, la un post TV, ca nu il va mai desemna prim-ministru pe Victor Ponta pentru nimic in lume, acuzandu-l de coruptie, inclusiv in cazul Autoritatii de Supraveghere Financiara, despre care seful statului a repetat ca este o cloaca.

Ponta: Ca procuror, l-as ancheta pe Basescu. Este cel mai corupt om din tara.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta afirma ca, daca ar fi procuror anticoruptie, l-ar ancheta pe presedintele Traian Basescu, deoarece acesta este cel mai corupt om din tara, relateaza Mediafax. Citeste si: UPDATE. Kovesi: 2013, un an dificil pentru DNA. Ponta: Stiu cat de importanta este justitia independenta pentru imaginea Romaniei Intrebat de presa pe cine ar fi anchetat in prezent daca era procuror anticoruptie, Ponta a raspuns: Pe Traian Basescu, bineinteles. Cine este cel mai corupt .

Ce a discutat Ponta cu mai tanarul premier italian Matteo Renzi

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu noul premier italian, Matteo Renzi, pentru a discuta despre relatia economica dintre cele doua state si despre teme de actualitate de pe agenda europana.

Mai merita Victor Ponta increderea romanilor? (I)

Nu e vorba de cei care nu i-au acordat-o nici pana acum, ci de aceia care au votat USL la ultimele alegeri. Dincolo de toata vanzoleala politica a momentului, aceasta mi se pare intrebarea esentiala, la care sa reflecteze parlamentarii pana martea viitoare, cand Victor Ponta va cere un vot de investire in Parlament pentru noul guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )