Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Ce se mai intampla cu metroul din Drumul Taberei: noul termen avansat de Metrorex

Playtech Playtech,
Ce se mai intampla cu metroul din Drumul Taberei: noul termen avansat de Metrorex

Metroul din Drumul Taberei, de la care unii aproape ca-si luasera gandul, va fi dat, in sfarsit, in folosinta. Potrivit noului termen avansat de Metrorex si de oficialii Ministerului Transporturilor, linia de metrou va fi functionala la sfarsitul anului. Mai exact, in luna decembrie. Tribunalul Bucuresti a respins si ultima contestatie legata de sistemul de [] . continuă pe Playtech

Metroul din Drumul Taberei: licitatia Metrorex pentru achizitia de trenuri, contestata de elvetienii de la Stadler

Producatorul elvetian de material rulant Stadler Rail Management AG a depus, marti, 2 aprilie, la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) o sesizare la licitatie Metrorex pentru trenurile care ar urma sa circule in Drumul Taberei,.

Magistrala 5 ar putea fi finalizata anul asta. Metroul din Drumul Taberei, deblocat in instanta

Tribunalul Bucuresti a respins ultima contestatie depusa pentru contractul de automatizare si siguranta circulatiei, deblocand astfel proiectul Magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei.

Magistrala 5 ar putea fi finalizata anul acesta. Metroul din Drumul Taberei, deblocat in instanta

Tribunalul Bucuresti a respins ultima contestatie depusa pentru contractul de automatizare si siguranta circulatiei, deblocand astfel proiectul Magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei.

Proiectul Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei, deblocat. Directorul Metrorex: in mod practic inseamna ca anul acesta va fi data in exploatare

Proiectul Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei a fost deblocat, dupa decizia Tribunalului Bucuresti de a respinge si ultima contestatie depusa pe contractul de automatizare si siguranta a circulatiei. Astfel, potrivit Radio Romania Actualitati, Metrorex va semna contractul pe 9 aprilie cu Alstom pentru sistemul de automatizare, iar directorul institutiei sustine ca, astfel, magistrala va fi pusa in functiune in acest an.

Proiectul Magistralei 5 de metrou, din Drumul Taberei, a fost deblocat, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins ultima contestatie

Proiectul Magistralei 5 de metrou, Drumul Taberei-Eroilor, a fost deblocat, dupa decizia Tribunalului Bucuresti care a respins si ultima contestatie depusa pentru contractul de automatizare si siguranta circulatiei. Astfel, Metrorex va putea semna in.

METROU DRUMUL TABEREI. Metrorex cumpara trenuri noi pentru magistrala Drumul Taberei-Eroilor

Cele 13 trenuri de metrou ce urmeaza a fi achizitionate de Metrorex pentru sectiunea Drumul Taberei - Eroilor vor fi noi si vor avea un sistem de ventilatie a salonului pentru.

METROU DRUMUL TABEREI. Anunt de ultima ora in privinta metroului spre Drumul Taberei. Cand va fi gata

Nu exista nicio scuza ca magistrala de metrou M5, Eroilor-Drumul Taberei, sa nu fie finalizata pana la sfarsitul anului, a declarat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, care a verificat joi stadiul de.

Razvan Marin, dupa transferul la Ajax Amsterdam: Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea

Razvan Marin a declarat, joi, ca este foarte fericit pentru transferul la Ajax Amsterdam, mijlocasul roman precizand ca negocierile erau incheiate de mai mult de o luna. Jucatorul in varsta de 22 de ani a fost cumparat de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro si va juca pentru lancieri din sezonul viitor. Astazi a fost unul dintre cele mai fericite momente din viata mea, a spus Marin.

Game of Thrones, cel mai descarcat serial din istorie, dar si cel mai VIRUSAT! Numar-record de calculatoare ATACATE

Considerat unul dintre cele mai descarcate seriale din istorie, Urzeala Tronurilor a virusat si cele mai multe dispozitive anul trecut, si anume 21. 000, potrivit unui studiu realizat de compania de securitate.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania se bucura din nou de toata atentia noastra! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2128 seconds )