Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce se mai intampla in Republica Moldova (din perspectiva Unionista): Dodon umilit, unionistii pe teren...

Adevărul Adevărul,
Ce se mai intampla in Republica Moldova (din perspectiva Unionista): Dodon umilit, unionistii pe teren...

Desi la Bucuresti pare a fi liniste, in Republica Moldova tineri curajosi lucreaza in aceasta vara pentru Unire. Anul 2018 a fost deja fixat ca an pentru organizarea unui Referendum ce priveste Unirea Romaniei cu Republica Moldova, iar 2016, 2017 si 2018 sunt ani pregatitori in care se va desfasura campania de informare, scrie Marius Dorin Lulea pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Orange a incheiat o mega-tranzactie in Republica Moldova: A cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV

Orange a cumparat cel mai mare furnizor de cablu TV din Republica Moldova, si anume, Sun Communications, care are peste 100. 000 de clienti. Tranzactia va permite Orange sa intre pe piata de servicii fixe.

O femeie din Republica Moldova si-a priponit sotul ca sa nu mearga la baut (FOTO)

O femeie din satul Ciorna, raionul Rezina, Republica Moldova, a recurs la o metoda unica pentru a isi face sotul sa nu mai bea. Aceasta l-a priponit pe barbat dupa ce s-a intors acasa,.

La 1 iulie intra in vigoare acordul de asociere UE - Republica MOLDOVA

Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei saluta intrarea in vigoare, la 1 iulie 2016, a Acordurilor de asociere intre Uniunea Europeana si Comunitatea Europeana a Energiei Atomice si statele membre ale acestora, pe de o parte, si Republica Moldova, respectiv Georgia.

1 iulie 2016: Intrarea in vigoare a Acordului de Asociere UE- Republica Moldova

Acordul de Asociere UE-Republica Moldova intra in vigoare vineri, 1 iulie 2016. Acesta a fost semnat pe 27 iunie 2014 de catre premierul de atunci, Iurie Leanca.

Leanca, despre activitatea lui Gofman: 20 de miliarde de dolari, din Rusia, s-au spalat in Republica Moldova

Fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leanca, a declarat ca, in timp ce Mihail Gofman era director-adjunct al Serviciului de prevenire si combaterii spalarii banilor, in Republica Moldova s-au spalat 20 de miliarde de dolari, bani proveniti din Federatia Rusa.

Astazi intra in vigoare Acordurile de asociere UE - Republica Moldova si UE - Georgia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) saluta intrarea in vigoare la 1 iulie 2016 a Acordurilor de asociere intre Uniunea Europeana si Comunitatea Europeana a Energiei Atomice si statele membre ale acestora, pe de o parte, si Republica Moldova, respectiv Georgia, pe de alta parte, ca urmare a incheierii tuturor procedurilor interne la nivelul UE, in baza finalizarii procesului de ratificare a acordurilor de catre toate cele 28 de state membre si de catre Parlamentul European, in perioada 2014-2015, potrivit unui comunicat al MAE remis redactiei.

Republica Moldova: Campanie anti-Romania, in restaurantele La placinte. Am fost eliberati de poporul sovietic (FOTO)

O campanie anti-Romania este dusa in localurile din lantul La placinte din Republica Moldova, unde este promovata ideea ca moldovenii suferit sub ocupatie romaneasca si au fost.

VIDEO. Selfie69. Cum arata posterul INTERZIS de Facebook al celui mai asteptat film romanesc din 2016

Afisul comediei Sefie69, regizat de Cristina Iacob - continuarea celui mai bine vandut film romanesc al anului 2014, Selfie a fost interzis pe Facebook. Posterul celui mai asteptat film romanesc din 2016 a fost postat pe reteaua de socializare chiar pe pagina filmului, dar a fost reclamat si blocat, informeaza Mediafax.

in ziua in care a intrat in vigoare Acordul de Asociere Republica Moldova UE, ministrul de Externe de la Chisinau s-a intalnit la Soci cu omologul sau din Federatia Rusa (FOTO)

Uneori, unele initiative pot transmite un mesaj mai puternic decat o pot face comunicatele oficiale. Astfel, ministrul de Externe al Republicii Moldova a decis sa fie prezent la o intalnire cu.

Un fost anchetator din Republica Moldova a trimis o scrisoare liderilor europeni in care descrie cum a fost devalizata Banca de Economii

O scrisoare semnata de fostul sef-adjunct al Departamentului spalarii banilor din cadrul Centrului National Anticoruptie al Republicii Moldova, Mihail Gofman, in care este descris modul cum a fost Banca de Economii a Moldovei, a fost publicata vineri de Agora. md.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )