Libnet.ro
UNICEF

07:30

Mai mult decat... Friends. Matthew Perry a fost mereu indragostit de Courteney Cox

Adevărul Adevărul,
Mai mult decat... Friends. Matthew Perry a fost mereu indragostit de Courteney Cox

Chandler Bing si Monica Geller au fost eroii povestii de dragoste secundare a sitcomului Friends. Personajele interpretate de Matthew Perry si Courteney Cox nu le-au intrecut in popularitate pe cele jucate de Jennifer Aniston si David Schwimmer, si anume Rachel si Ross, dar au avut ceva mai special. continuă pe Adevărul

Kim Yo-jong, sora liderului nord-coreean, ar putea fi un dictator mai crud decat fratele sau, spun expertii. Aceasta a fost numita intr-o alta functie-cheie

Sora dictatorului nord-coreean ar putea fi un lider mai brutal decat fratele sau daca ii va urma la putere, sustin experti militari si cercetatori in materie de politica internationala, relateaza New York Post.

DOCUMENT Palatul Cotroceni a fost reevaluat Terenul valoreaza mai mult, iar cladirile administrative mai putin

Guvernul discuta in sedinta de luni o hotarare pentru actualizarea bunurilor aflate la Administratia Prezidentiala. Potrivit notei de fundamentare, Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania ANEVAR) a actualizat valoarea de inventar a Complexului Palat Controceni, atat a cladirilor, cat si a terenului. Valoarea cladirilor administrative si anexe a scazut la 405,3 milioane lei, in timp ce terenurile sunt evaluate mai scump, la peste 1 miliard de lei. in schimb, a fost evaluat la mai mult muzeul.

Studiu Deloitte: Fondurile de capital privat din Europa Centrala ating cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara, insa manifesta mai mult optimism decat in 2008

Fondurile de capital privat din Europa Centrala au atins cel mai scazut nivel de incredere de la criza financiara globala, in contextul pandemiei de COVID-19, dar profesionistii in domeniu sunt mai optimisti decat in timpul crizei din 2008, conform celei mai recente editii a Deloitte CE Private Equity Confidence Survey. Indicele de incredere, care este in scadere inca de la finalul lui 2017, a ajuns acum la 62, al doilea cel mai scazut nivel dintre toate editiile studiului, dupa cel din octombrie 2008, care a fost de 48. Sapte din zece profesionisti din cadrul firmelor de private equity din Europa Centrala previzioneaza scaderea activitatii de profil si inrautatirea conditiilor economice, dat fiind ca economiile din regiune, care sunt in mare masura bazate pe consum, estimeaza ca vor inregistra contractii semnificative ale PIB-ului in 2020 pe fondul scaderii cererii, cauzate de cresterea somajului.

Ronaldinho a fost eliberat dupa mai mult de cinci luni de detentie in Paraguay

Fostul star al fotbalului brazilian Ronaldinho, retinut in Paraguay de mai bine de cinci luni pentru utilizarea de documente oficiale false, a fost eliberat, a anuntat luni judecatorul de caz, potrivit AFP.

Olguta Vasilescu:Noi am avut o crestere economica intre 5 si 7%, fiind pe primul loc in UE. PNL s-a imprumutat de 5 ori mai mult

Olguta Vasilescu a declarat la Congresul PSD de sambata ca perceptia PSD, dupa aproape un an de guvernare PNL s-a schimbat foarte mult. Ea a precizat ca a numit Cabinetul Orban Guvernul o sa, pentru ca tot promit ca fac lucrurile si iau masuri, insa nu livreaza nimic. Aceasta a dat ca exemplu dublarea alocatiilor sau marirea pensiilor cu 40%, actiuni care nu au fost facute de Guvernul liberal.

Consilier medical, semnal de alarma: Lipsa scolii este mai grava decat virusul pentru copii!

Copiii sunt expusi mai degraba riscului de a fi afectati daca NU se mai intorc la scoala luna viitoare decat de a fi infectati cu noul coronavirus, sustine consilierul medical sef din Marea Britanie.

ALEXANDRU RAFILA: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

Alexandru Rafila: Riscul infectarii in restaurante e mai mare decat pe terase

Profesorul Alexandru Rafila a afirmat ca riscul de infectare cu noul coronavirus este mai mare in restaurante decat pe terase pentru ca este spatiu inchis versus spatiu deschis.

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )