Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ronaldinho a fost eliberat dupa mai mult de cinci luni de detentie in Paraguay

Hotnews Hotnews,
 Ronaldinho a fost eliberat dupa mai mult de cinci luni de detentie in Paraguay

Fostul star al fotbalului brazilian Ronaldinho, retinut in Paraguay de mai bine de cinci luni pentru utilizarea de documente oficiale false, a fost eliberat, a anuntat luni judecatorul de caz, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

DOCUMENT Palatul Cotroceni a fost reevaluat Terenul valoreaza mai mult, iar cladirile administrative mai putin

Guvernul discuta in sedinta de luni o hotarare pentru actualizarea bunurilor aflate la Administratia Prezidentiala. Potrivit notei de fundamentare, Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania ANEVAR) a actualizat valoarea de inventar a Complexului Palat Controceni, atat a cladirilor, cat si a terenului. Valoarea cladirilor administrative si anexe a scazut la 405,3 milioane lei, in timp ce terenurile sunt evaluate mai scump, la peste 1 miliard de lei. in schimb, a fost evaluat la mai mult muzeul.

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2020 Deficitul Romaniei in comertul cu produse agroalimentare in scadere cu peste 13%

Deficitul balantei comerciale cu produse agroalimentare a fost de 807,3 milioane de euro, in primele cinci luni ale anului 2020, in scadere cu 13,2% fata de aceeasi perioada din 2019.

IN PRIMELE CINCI LUNI DIN 2020 Exporturile de fructe comestibile au crescut cu 43% si importurile cu 13,4%

Exporturile de fructe comestibile ale Romaniei au totalizat, in primele cinci luni ale acestui an, 19,6 milioane de euro, fiind cu 43% mai mari comparativ cu cele din perioada similara din 2019.

HARRY Maguire, capitanul United Manchester, a fost arestat dupa ce a incercat sa-si ajute sora

HARRY Maguire, capitanul United Manchester, a fost arestat dupa ce a incercat sa-si ajute sora, care.

Ronaldinho a scapat din arest! Ce le-a spus judecatorilor pentru a-l elibera dupa aproape jumatate de an

S-a incheiat calvarul lui Ronaldinho! Dupa mai bine de cinci luni petrecute in detentie in Paraguay, fostul star al Barcelonei a fost eliberat de autoritati. Brazilianul, care era acuzat ca si-a falsificat pasaportul, a fost in prima faza in inchisoare, iar apoi trimis in arest la domiciliu. in cele din urma a reusit sa ii .

Olguta Vasilescu:Noi am avut o crestere economica intre 5 si 7%, fiind pe primul loc in UE. PNL s-a imprumutat de 5 ori mai mult

Olguta Vasilescu a declarat la Congresul PSD de sambata ca perceptia PSD, dupa aproape un an de guvernare PNL s-a schimbat foarte mult. Ea a precizat ca a numit Cabinetul Orban Guvernul o sa, pentru ca tot promit ca fac lucrurile si iau masuri, insa nu livreaza nimic. Aceasta a dat ca exemplu dublarea alocatiilor sau marirea pensiilor cu 40%, actiuni care nu au fost facute de Guvernul liberal.

Cea mai daunatoare leguma din Romania. ingrasa cel mai mult si noi o consumam zilnic

Probabil cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare pentru ce o consuma. Cartoful se afla pe locul 1 ca numar de calorii. Cea mai consumata leguma din Romania este si cea mai daunatoare. ingrasa cel mai mult Cartoful nu ar trebui sa fie in meniul celor care sufera cu probleme de .

Top zece judete unde au fost inregistrate cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore

Bucurestiul se afla in continuare pe prima pozitie in topul zonelor cu cel mai mare numar ce noi infectari cu SARS-CoV-2 in ultimele 24 de ore, potrivit informatiilor GCS. 140 de bucuresteni s-au infectat cu noul coronavirus in numai o zi, iar numarul total imbolnavirilor Covid-19 a ajuns, luni, la 9.

Un tanar din Capitala a fost arestat, dupa ce a agresat sexual o fata la metrou

Un barbat de 35 de ani din Bucuresti a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca a agresat sexual o tanara de 25 de ani, in pasajul unei statii de metrou, a anuntat sambata Politia Capitalei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )