Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe autoturisme Fiat 500L, Lancia Thema si Fiat Ducato vandute in Romania, rechemate in service de importatorul AutoItalia

B1 B1,
Mai multe autoturisme Fiat 500L, Lancia Thema si Fiat Ducato vandute in Romania, rechemate in service de importatorul AutoItalia

Importatorul AutoItalia a rechemat in service autoturisme Fiat, Lancia si Fiat vandute in Romania, pentru diverse probleme, scrie 0-100. Astfel, sunt rechemate 30 de automobile Fiat 500L, sapte Lancia Thema si. continuă pe B1

AutoItalia recheama in service Fiat 500L, Fiat Ducato si Lancia Thema vandute in Romania

Circa 30 de automobile Fiat 500L, sapte unitati Lancia Thema si 176 utilitare Fiat Ducato vandute in Romania sunt rechemate in service pentru probleme diverse, reiese din anunturi ale importatorului, AutoItalia.

ANOFM: Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti si Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), potrivit Mediafax. Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt disponibile 15. 106 locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 1. 304) si in judetele: Cluj 2. 076), Prahova 1. 161), Satu-Mare 862), Arges .

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind.

Mii de locuri de munca scoase la bataie de agentii economici. Cele mai multe, destinate persoanelor cu studii medii

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au la dispozitie peste 14. 000 de locuri de munca vacante, prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile in judetul Cluj si vizeaza persoanele cu studii mediii.

Crimeea, partial paralizata: mai multe zone au ramas fara electricitate

Mai multe zone din peninsula Crimeea se confrunta cu pene de electricitate, dupa ce Ucraina si-a redus drastic furnizarea de electricitate catre regiunea din sudul tarii. Crimeea primeste doar jumatate din energia electrica furnizata in mod normal, din cauza unor accidente petrecute la doua linii de electricitate ale companiei ucrainene de stat Ukrenergo.

Oamenii foloseau torte pentru a face lumina. Mai multe regiuni din Crimeea au ramas fara curent electric

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP. La Simferopol, principalul oras din.

intreruperi de energie electrica in mai multe zone din Crimeea.

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric, duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP, citata de Mediafax. Locuitorii districtelor Feodosia si Djankoi au declarat pentru AFP ca sate si districte din regiunea lor nu aveau curent electric. La Simferopol, principalul oras din Crimeea, strada Karl Marx din centrul orasului era in intuneric, dar si unul dintre principalele hoteluri din centru. Oamenii foloseau torte .

Mihail Saakasvili, citat pentru a fi audiat in mai multe dosare penale.

Parchetul din Georgia l-a convocat pe fostul presedinte Mihail Saakasvili pentru a fi audiat in cadrul unor anchete penale. Fostul presedinte al Georgiei a fost convocat pentru a fi interogat in calitate de martor in cadrul unor anchete penale, precizeaza Parchetul General de la Tbilisi, potrivit Mediafax. Audierile au fost fixate joi, in mai multe investigatii, inclusiv cea privind moartea fostului premier Zurab Jvania, gasit asfixiat in 2005. Alte anchete se refera la deturnarea de .

Peste 15.000 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Capitala si in Cluj

Peste 15. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, in Bucuresti si in Prahova, iar cele mai putine in Bacau, Buzau si Mehedinti.

UniCredit: Ne asteptam ca Romania sa absoarba cele mai multe fonduri UE, in 2014

Romania ar putea absorbi in acest an fonduri europene in valoare de 6 miliarde euro, mai mult decat in toti anii precedenti la un loc, si sa ajunga la o rata de absorbtie de circa 60%, respectiv 80% in 2015, apreciaza Marius Radu, coordonator Fonduri.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )