Libnet.ro
UNICEF

11:45

intreruperi de energie electrica in mai multe zone din Crimeea.

România Liberă România Liberă,
intreruperi de energie electrica in mai multe zone din Crimeea.

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric, duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP, citata de Mediafax. Locuitorii districtelor Feodosia si Djankoi au declarat pentru AFP ca sate si districte din regiunea lor nu aveau curent electric. La Simferopol, principalul oras din Crimeea, strada Karl Marx din centrul orasului era in intuneric, dar si unul dintre principalele hoteluri din centru. Oamenii foloseau torte . continuă pe România Liberă

Oamenii foloseau torte pentru a face lumina. Mai multe regiuni din Crimeea au ramas fara curent electric

Mai multe regiuni din Peninsula Crimeea au ramas fara curent electric duminica seara, din motive necunoscute, au anuntat autoritatile locale proruse, relateaza AFP. La Simferopol, principalul oras din.

Crimeea, partial paralizata: mai multe zone au ramas fara electricitate

Mai multe zone din peninsula Crimeea se confrunta cu pene de electricitate, dupa ce Ucraina si-a redus drastic furnizarea de electricitate catre regiunea din sudul tarii. Crimeea primeste doar jumatate din energia electrica furnizata in mod normal, din cauza unor accidente petrecute la doua linii de electricitate ale companiei ucrainene de stat Ukrenergo.

Eurostat: 920 de solicitari de azil admise de Romania anul trecut, cele mai multe venind din partea sirienilor

Romania a admis, in 2013, 920 de solicitari de azi, cele mai multe venind din partea unor cetateni sirieni. Potrivit unuiraport Eurostat, Bucurestiul a primit 1. 495 de solicitari de azi, cele mai multe fiind.

FOTO Lucrari de canalizare pe mai multe strazi din municipiu

Primaria Arad informeaza ca in municipiu se deruleaza in prezent lucrari la retele subterane in cadrul proiectului Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Arad cofinantat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operational Sectorial Mediu.

Exporturile de energie electrica vor fi exceptate de la plata taxei de cogenerare. Statul vrea sa incurajeze producatorii termo sa vanda peste hotare

Departamentul pentru Energie va lansa in dezbatere publica o propunere de eliminare a taxei de cogenerare pe exportul de energie electrica, a anuntat, Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, la Realitatea TV.

CRIZA IN UCRAINA: Casa Alba, foarte ingrijorata de prezenta trupelor rusesti la frontiera ucraineana. Kievul isi retrage trupele din Crimeea / Fortele rusesti ataca o nava ucraineana pe lacul Donuzlav

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev. Potrivit Uninn. info, comandantul batalionului de puscasi marini din baza si adjunct sau au fost retinuti de fortele ruse si dusi cu un elicopter intr-un loc necunoscut. La scurt timp dupa Ucraina a anuntat ca isi retrage trupele din Crimeea in fata amenintarilor si presiunii din partea armatei ruse. ---------------------------Ora 22:30: Obama le-a cerut liderilor occidentali sa prevada in declaratia de la Haga posibilitatea excluderii Rusiei din G8 si sa prevada noi sanciuni economice/ Lavrov: Noi nu ne agatam de acest format si nu ar fi o mare tragedie daca nu ar mai exista G8Ora 22:00 Summitul G8 programat in iunie in statiunea rusa Soci a fost anulat, reuniunea urmand sa se desfasoare la Bruxelles.

Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989.

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO, potrivit Agerpres. Cred ca este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania si pentru regiune, de dupa 1989. Categoric acest lucru. Sa ai un conflict rece, deocamdata. Sa dea Dumnezeu sa nu fie cald in perioada urmatoare. Evident ca este pentru prima .

Victor Ponta, despre situatia din Crimeea: Cel mai mare pericol de securitate pentru Romania dupa 1989/ Vladimir Putin este simbolul unor nostalgii de mare putere a Rusiei

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca situatia din Crimeea este cel mai mare pericol de securitate pentru Romania de dupa 1989, insa reprezinta si o oportunitate de reapropiere a Republicii Moldova de Europa si NATO.

Tatarii din Crimeea solicita dizolvarea militiilor proruse.

Adunarea traditionala a Tatarilor din Crimeea, Medjlis, a indemnat vineri noile autoritati din peninsula, alipita Rusiei, sa dezarmeze militiile proruse si sa repuna in activitate politia, relateaza Mediafax. Medjlis anunta un numar tot mai mare de incidente si amenintari vizand comunitatea tatara, de confesiune musulmana, care reprezinta 12-15% din populatia Crimeei, intr-un apel la respectarea drepturilor omului si libertatilor adoptat joi si publicat vineri pe site. Adunarea cere noilor .

O baza militara ucraineana din Crimeea, luata cu asalt de trupe ruse

Fortele ruse au luat cu asalt luni dimineata o baza militara ucraineana din localitatea Feodossia, Crimeea, a anuntat pe pagina sa de Facebook purtatorul de cuvant al fortelor militare ucrainene din Crimeea, Vladislav Seleznev.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )