Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe cartiere din Beijing, din nou in izolare, din cauza aparitiei unui nou focar de coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe cartiere din Beijing, din nou in izolare, din cauza aparitiei unui nou focar de coronavirus

Unsprezece cartiere rezidentiale din sudul capitalei Chinei, Beijing, se afla in izolare din cauza aparitiei unui nou focar de coronavirus intr-o piata din apropiere, au anuntat sambata autoritatile, citate de agentia Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Nou focar de coronavirus in China. Mai multe cartiere din Beijing, din nou in izolare

Peste zece cartiere rezidentiale din sudul Beijing, se afla in izolare din cauza aparitiei unui nou focar de coronavirus intr-o piata din apropiere, au anuntat sambata autoritatile.

Mai multe cartiere din Beijing, din nou in izolare

Unsprezece cartiere rezidentiale din sudul capitalei Chinei, Beijing, se afla in izolare din cauza aparitiei unui nou focar de coronavirus intr-o piata din apropiere, au anuntat sambata autoritatile.

Mai multe cartiere din Beijing in carantina, dupa aparitia unui focar de coronavirus

Mai multe cartiere din Beijing au fost plasate in carantina, dupa aparitia unui focar de coronavirus la o piata din vecinatate.

Cod rosu de ploi torentiale in mai multe localitati din judetul Nemt

Meteorologii au emis o noua avertizare cod rosu de ploi torentiale si grindina de mari dimensiuni, in mai multe localitati din judetul Neamt.

Mai multe magazine din mall-uri raman inchise luni si marti. Care este motivul

Mai multe magazine din mall-uri, afiliate Organizatiei Patronale a Retailerilor din Romania RORETAIL) au anuntat vineri ca refuza sa deschida magazinele luni si marti, desi acest lucru este permis o data cu masurile de relaxare.

Cod rosu de inundatii pentru mai multe rauri din judetul Mures

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri seara, o atentionare Cod rosu de inundatii, valabila in urmatoarele ore pe rauri din judetul Maramures. Potrivit.

Coronavirus Moscova: Cele mai multe decese din ultimii 10 ani

Moscova a inregistrat 15. 713 decese in luna mai, inclusiv 5. 260 in legatura cu noul coronavirus, un total fara precedent in ultimii 10 ani, reprezentand o crestere de 57% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit AFP.

Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Moartea lui Costin Marculescu a venit ca un soc in seara zilei de 11 iunie, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show. De la aflarea vestii tragediei se scrie in toata presa romaneasca despre trecutul acestuia si despre modul cum si-a trait viata, alaturi de prieteni. Din cauza bauturii, a avut mai multe .

Alerta in China: Primele cazuri de COVID-19 din Beijing dupa 56 de zile de pauza. Doua piete au fost inchise, iar o parte din elevi vor trebui sa mai astepte revenirea la scoala

China a confirmat primele trei cazuri de COVID-19 din Beijing dupa 56 de zile consecutive de pauza, in conditiile in care, in 5 iunie, autoritatile din capitala scadeau nivelul de raspuns la criza provocata.

Mai multe persoane ranite grav, dupa ce o masina a intrat in multime. Ar fi vorba de o reglare de conturi

Un accident grav a avut loc cu putin timp in urma in Germania. Mai multe persoane au fost ranite, unele dintre ele aflandu-se in stare grava, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, intentionat. Accidentul a avut loc in centrul orasului Munchen. Mai multi raniti grav, dupa ce o masina a intrat .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )