Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mai multe gradinite cer suspendarea cursurilor din cauza gripei

Antena3 Antena3,
Mai multe gradinite cer suspendarea cursurilor din cauza gripei

85 de cazuri de gripa au fost raportate ieri de unitatile de invatamant din Capitala. Conducerile mai multor gradinite cer suspendarea cursurilor saptamana viitoare la unele grupe. Exista. continuă pe Antena3

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 31

40: inca doua persoane au murit din cauza gripei. Numarul celor ucisi de virus a ajuns la 31. Situatie tragica in domeniul imobiliar. in jurul Bucrestiului au aparut, ca ciupercile dupa ploaie, z.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 29

Virusul gripal face o noua victima. Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP) anunta ca un barbat de 62 de ani a.

Mai multe echipe la Cupa Mondiala din 2022? Emiratele Arabe Unite sunt de acord sa gazduiasca si ele cateva meciuri, cu o conditie

Emiratele Arabe Unite au anuntat ca, daca relatiile cu Qatarul se vor normaliza, sunt de acord sa gazduiasca si ele cateva meciuri de la Cupa Mondiala din 2022, relateaza Reuters preluata de.

Toate scolile din tara vor fi inchise pana luni din cauza gripei

Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. Stire in curs .

Mai multe scoli si licee din Capitala, inchise din cauza unei avarii RADET. Elevii au fost trimisi acasa

Elevii din cinci institutii de invatamant din Capitala au fost trimisi acasa, marti, din cauza unei avarii la RADET, au precizatreprezentantii Inspectoratului Scolar din Bucuresti, care subliniaza.

Polei pe mai multe drumuri din tara. n Buzau s-au produs 3 accidente pe o portiune de 500 de metri

Trei accidente s-au produs, joi seara, pe o portiune de doar 500 de metri, pe DN2 - E85, intre Oreavu si Posta Calnau, din judetul Buzau, din cauza carosabilului ud si inghetat, informeaza Mediafax. Pe mai multe drumuri din tara exista risc de aparitie a poleiului.

Mii de galateni au ramas fara curent electric din cauza ploii nghetate

Mii de galateni au ramas fara curent electric, joi, dupa ce retelele care alimenteaza localitatile au cedat din cauza ploii inghetate. in judet, sase localitati nu au energie electrica, dar probleme au fost si in mai multe cartiere din municipiul Galati, relateaza Mediafax.

Trficul, ingreunat pe mai multe drumuri de polei. Ce sunt sfatuiti soferii sa faca

Centrul Infotrafic informeaza ca joi la peanz se circula ingreunat din cauza poleiului pe mai multe artere rutiere din 14 judete, printre care si Calarasi.

Traficul, ingreunat pe mai multe drumuri de polei. Ce sunt sfatuiti soferii sa faca

Centrul Infotrafic informeaza ca joi la peanz se circula ingreunat din cauza poleiului pe mai multe artere rutiere din 14 judete, printre care si Calarasi.

Codrin Stefanescu, Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, huiduiti in fata sediului PSD Sibiu. Mai multe persoane le-au strigat Partid de hoti si de mafioti!

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanscu, deputatul Eugen Nicolicea si Bogdan Trif, presedintele PSD Sibiu si ministru al Turismului, au fost huiduiti luni dupa-amiaza la Sibiu de mai multe persoane aflate in fata sediului filialei partidului. Protestatarii le-au strigat Hotii!, Partid de hoti si de mafioti! si i-au intrebat daca nu se simt deloc vinovati pentru oamenii care au murit din cauza recursului compensatoriu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )