Libnet.ro
UNICEF

15:30

Proteste in mai multe orase din Polonia cu privire la propunerile de reforma in justitie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proteste in mai multe orase din Polonia cu privire la propunerile de reforma in justitie

Mii de demonstranti au contestat in orase din Polonia o propunere a guvernantilor nationalisti care ar permite concedierea judecatorilor care pun sub semnul intrebarii legitimitatea reformelor din justitie ale partidului aflat la guvernare. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe judete din Romania, sub cod galben de ceata joi dimineata. Ce spun specialistii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa, valabile in orele urmatoare, in localitati din judetele Cluj, Mures si.

Mai multe scoli din regiunea Odesa solicita inlocuirea invatamantului in limba moldoveneasca cu invatamant in limba romana

Doua scoli din regiunea Odesa solicita inlocuirea invatamantului in limba moldoveneasca cu invatamant in limba romana. Este vorba desprecolectivul pedagogic din satul.

INCENDIU la Curtea de Apel Oradea: Mai multe dosare din arhiva Judecatoriei au ars (FOTO, VIDEO)

Incendiu la Palatul de Justitie din Oradea. Focul a izbucnit, marti, laCurtea de Apel Oradea, scrie ebihoreanul. ro. La ora 12. 21 am fost sesizati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu la locatia.

Cat de departe sunt parcurile unuia dintre cele mai dezvoltate orase din Romania fata de cele din strainatate. Ce le lipseste celor romanesti

O analiza a parcurilor din Timisoara facuta de catre unul dintre colaboratorii Urbanize Hub, pe criterii bine stabilite, demonstreaza inca o data ca spatiile de relaxare din Romania sunt inca departe de cele din strainatate.

Lantul romanesc de francize 5 To Go are in plan sa intre pe piata din Polonia in anul 2020

Lantul romanesc de francize 5 To Go are in plan sa intre pe piata din Polonia in anul 2020, cu 5 locatii, in orasul Cracovia, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, Radu Savopol, cofondatorul lantului de cafenele.

Momentul in care viata lui Fuego s-a schimbat radical. Putea deveni tata de mai multe ori, dar destinul a fost crunt pentru el

Fuego a preferat inca de cand s-a lansat in muzica sa pastreze viata lui personala departe de ochii curiosilor. Din acest motiv, nu se stiu foarte multe despre trecutul sau. Cum era solistul sa devina tata de mai multe ori? Ce destin a avut acesta? Fuego putea sa devina tata de mai multe ori Fuego .

Mai multe ipoteze in cazul tanarului gasit mort in apele raului Olt. Un barbat care a spus ca se plimba a anuntat la 4,30 dimineata ca a auzit strigate de ajutor

Anchetatorii cerceteaza mai multe ipoteze pentru a stabili cum a ajuns tanarul Mihail Damian 17 ani) in apele raului Olt.

Grecia vrea sa achite anticipat mai multe imprumuturi de la FMI

Grecia ia in considerare sa achite anticipat, anul viitor, mai multe imprumuturi de la Fondul Monetar International FMI), pentru a-si reduce povara datoriei, si vrea sa-si convinga creditorii oficiali sa reduca tintele fiscale, a declarat pentru Reuters ministrul de Finante, Christos Staikouras, conform Agerpres.

Mai multe persoane aflate intr-un mall din Sibiu, evacuate de urgenta din cauza unui incendiu

Mai multe persoane care se aflau intr-un mall din municipiul Sibiu au fost evacuate de urgenta in cursul serii de miercuri, dupa izbucnirea unui incendiu in parcarea subterana, transmite Agerpres. Potrivit.

Accident feroviar grav in Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit. Sunt mai multe victime. Un elicopter SMURD intervine de urgenta

Un accident feroviar grav a avut loc miercuri la Ploiesti. Doua trenuri s-au ciocnit frontal. Este vorba despre un tren CFR de calatori si un tren marfar. Din primele informatii, mai multe echipaje medicale si de pompieri intervin. Sunt cel putin 11 raniti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )