Libnet.ro
UNICEF

05:45

Codul Galben de NINSOARE a fost prelungit in sase judete din tara

Antena3 Antena3,
Codul Galben de NINSOARE a fost prelungit in sase judete din tara

Codul Galben de ninsoare a fost prelungit in sase judete din sudul tarii, pana miercuri la ora 21. Va continua sa ninga in judetele Dolj, Mehedinti, Gorj, Olt, Giurgiu si Teleorman. in vestul si sudul. continuă pe Antena3

Cod galben de ninsori si vant puternic in 13 judete din nordul tarii si de la munte, incepand de luni de la ora 4:00

Meteorologii au emis duminica seara o atentionare Cod galben de ninsori si vant puternic pentru 13 judete din Transilvania si Moldova, valabila luni, 25 noiembrie, intre orele 4:00 si 22:00. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, in intervalul mentionat, in zona montana, iar in a doua parte a zilei de luni si in Maramures, nordul Crisanei si al Moldovei si local in Transilvania, vor predomina ninsorile.

Meteorologii au prelungit codul galben pentru ninsori si vant.

Meteorologii au prelungit, miercuri dimineata, codul galbem pentru ninsori si vant pentru sase judete din sudul tarii. Citeste si: Vremea ramane rece si va ninge in toata tara. Prognoza pana pe 8 decembrieJudetele vizate sunt Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman si Giurgiu. In intervalul mentionat, in vestul si sudul Olteniei, precum si in sudul Munteniei va mai ninge, cantitatile de precipitatii vor depasi local 10 l/mp si se va depune strat proaspat de zapada. Citeste si: 16 de localitati .

UPDATE Cod Galben de ninsori si viscol in Bucuresti si in 16 judete din tara. Pe mai multe drumuri din tara se circula greu din cauza zapezii

Avertizarea Cod Galben de ninsori si viscol emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru Bucuresti si 16 judete din tara ramane valabila pana astazi la ora 14:00. in Capitala, 25 de persoane au fost ranite in urma a 22 de accidente rutiere, iar sase masini au fost avariate de copacii care au cazut din cauza zapezii.

COD GALBEN de ninsori si viscol in Bucuresti si 16 judete din tara, valabil pana azi la pranz

Avertizarea Cod Galben de ninsori si viscol emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru Bucuresti si 16 judete din tara ramane valabila pana astazi la ora 14:00.

UPDATE COD GALBEN de ninsori si viscol in Bucuresti si 16 judete din tara, valabil pana azi la pranz

Avertizarea Cod Galben de ninsori si viscol emisa luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM) pentru Bucuresti si 16 judete din tara ramane valabila pana astazi la ora 14:00.

Prahova a iesit de sub codul galben de ninsori. Mai sunt posibile precipitatii slabe

Meteorologii nu au mai prelungit in Prahova codul galben de ninsori si intensificari ale vantului. Cu toate acestea, in toata Muntenia este posibil sa mai pice ninsori slabe pana miercuri seara.

Avertizarea meteorologilor s-a adeverit. NINGE de mai bine de 12 ore in Capitala, iar codul galben expira dupa ora 14:00

Avertizarea meteorologilor s-a adeverit. Ninge abundent de mai bine 12 ore in majoritatea judetelor din sudul si sud vestul tarii. in aceste conditii stratul de zapada a ajuns la cativa centimetri.

Codul galben a aglomerat vulcanizarile din Oradea. Soferii au avut de asteptat zeci de minute pentru schimbul de anvelope

Aglomeratie la vulcanizarile din Oradea. Imediat ce meteorologii au facut anuntul ca de la inceputul acestei saptamani iarna isi intra in drepturi, soferii au pornit spre vulcanizari pentru a schimba anvelopele de vara cu cele de iarna.

Circulatie ingreunata in cinci judete, din cauza zapezii. Care sunt zonele afectate.

Circulatia este ingreunata, marti dimineata, pe drumuri nationale din cinci judete, unde s-a depus un strat de zapada intre unu si trei centimetri, transmite Mediafax. Centrul Infotrafic a anuntat marti dimineata ca nu sunt drumuri nationale sau autostrazi cu circulatie intrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere. Potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, in judetul Valcea, pe DN 7A Voineasa - Obarsia Lotrului, intre kilometri .

Peste 11.000 de copii au fost ucisi in razboiul din Siria, dintre care 128 cu arme chimice.

Peste 11. 000 de copii au fost ucisi in razboiul din Siria, dintre care 128 cu arme chimice, iar 389 impuscati de lunetisti, conform unui raport publicat duminica de centrul de analiza britanic Oxford Research Group, transmite Mediafax. Conform acestor date, 11. 420 de copii sirieni, cu varste sub 17 ani, au fost ucisi intre declansarea conflictului in martie 2011 si sfarsitul lui august 2013, printre cei 113. 735 morti civili si luptatori identificati. Dintre cei 10. 586 de copii a caror cauza a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )