Libnet.ro
UNICEF

23:15

Orasul cu cele mai multe biserici din Romania

Adevărul Adevărul,
Orasul cu cele mai multe biserici din Romania

Un oras din Romania este posesorul unui record national: este orasul cu cel mai mare numar de biserici raportat la numarul de locuitori. continuă pe Adevărul

Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus. Planul alb, activat in mai multe spitale din Romania

Planul alb este activat in mai multe spitale din Romania. De asemenea s-a anuntat si scenariul 2 de coronavirus. Totodata, Raed Arafat a dat explicatii despre cele 4 scenarii care pot intra in vigoare. Ce inseamna scenariul 2 in plina criza de coronavirus Avand in vedere situatia aflata la momentul de fata in tara, vorbind .

Cele mai multe firme romanesti nu au nicio strategie de a trece peste criza coronavirusului. De ce se tem patronii

Cele mai multe firme din Romania nu au o strategie de risc pentru situatii precum epidemia de coronavirus. O arata rezultatele unui barometru efectuat de o companie de consultanta. Potrivit rezultatelor cercetarii, peste 70% dintre cele 300 de firme chestionate se asteapta la consecinte economice negative, de la probleme de aprovizionare la cresteri de preturi si blocaj financiar.

Wizz Air anuleaza mai multe zboruri din Germania si Spania catre Romania

Operatorul aerian Wizz Air anuleaza, miercuri, 11 martie, mai multe zboruri din Germania si Spania catre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara in actualul context de infectari cu coronavirus, informeaza compania.

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Ismail, cel mai longeviv primar din Romania. Cum arata comuna dupa 38 de ani in functie

De aproape 38 de ani, in Romania, exista un primar ales pe viata, mai exact in judetul Dambovita, la vreo 7 kilometri de Targoviste, in comuna Doicesti. Prima data cand s-a urcat pe scaunul de primar al comunei a fost inainte de decembrie 1989, mai exact in 1982, pe vremea cand Nicolae Ceausescu erapreaiubitul conducator, .

Top 5 cele mai amuzante comedii din istorie la care sigur te vei uita de mai multe ori

Daca esti fan al acestui gen de filme, ti-am pregatiti o lista cu cinci dintre cele mai bune comedii din toate timpurile de care sa te poti bucura. in Romania, ultimele cateva luni au fost.

Filmul Parasite al lui Bong Joon-ho, record in Marea Britanie: a devenit filmul intr-o limba straina cu cele mai mari incasari din toate timpurile

Lungmetrajul Parasite al lui Bong Joon-ho, recompensat anul acesta, intre altele, cu patru trofee Oscar si doua premii BAFTA, e filmul intr-o limba straina cu cele mai ridicate incasari din toate timpurile, in Marea Britanie.

Unul dintre cele mai importante festivaluri de jazz din Romania a anuntat artistii celebri care participa in 2020

Garana Jazz Festival revine cu editia 24, intre 9 si 12 iulie, in Poiana Lupului din Garana. Organizatorii au facut publica prima lista de artisti invitati si au scos la vanzare biletele.

Coronavirus - Marile companii auto din Romania limiteaza la maximum deplasarile. Angajatii din unele divizii lucreaza de acasa

Criza coronavirusului schimba modul de lucru si in cele mai mari companii din industria auto romaneasca: deplasarile cu avionul sunt limitate la maximum, evenimentele interne au fost suspendate, angajatii care nu sunt in productie pot lucra si de acasa, iar sedintele obisnuite sunt inlocuite cu videoconferinte. in cazul in care unii angajati au fost in delegatie in regiunile afectate de coronavirus, acestia se autoizoleaza pentru 14 zile la domiciliu si lucreaza de acasa.

Din ce familie provine Andra. Cu ce se ocupa mama, tatal si fratii sotiei lui Catalin Maruta

Andra este una dintre cele mai bune voci din Romania. Aceasta se mandreste de fiecare data cu familia ei, de unde a mostenit talentul muzical. Putini stiu ca, pe langa fratele ei, Mihai Sandel, si tatal ei, Mihai Alexandru, canta, aceasta sustinand chiar un concert in urma cu trei ani, cu ei pe scena. Din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )