Libnet.ro
UNICEF

20:30

Mai multe ONG-uri cer revenirea la sistemul electoral proportional

Adevărul Adevărul,
Mai multe ONG-uri cer revenirea la sistemul electoral proportional

Mai multe ONG-uri au dat citire unei declaratii miercuri, 13 septembrie, privind modificarea sistemului electoral in Moldova. in textul declaratiei semnatarii mentioneaza ca modificarea sistemului electoral a fost efectuata fara a se tine cont de principala recomandare a Comisiei de la Venetia, care a spus ca schimbarea sistemului de vot proportional pe unul mixt nu este recomandata pentru Republica Moldova. continuă pe Adevărul

GRAFIC Domeniile cu cele mai mai multe firme aflate in faliment

Domeniul in care activeaza cele mai multe companii din Romania si cel unde se inregistreaza cea mai mare crestere a cifrei de afaceri este si sectorul cu cele mai multe firme aflate in faliment. Acest fapt, precum si solvabilitatea redusa a firmelor, mentin acest domeniu in continuare extrem de riscant pentru creditori, arata un studiu realizat de Creditinfo Romania.

Gest impresionant al unui tanar: a returnat un rucsac cu sute de euro si mii de franci elvetieni, dar si mai multe carduri bancare

Un tanar de 20 de ani dintr-o localitate braileana a anuntat Politia dupa ce a gasit un rucsac intr-un parc. in urma verificarilor, oamenii legii au gasit in rucsac mai multe sume de bani, carduri bancare, un inel din metal galben, un lantisor din metal argintiu si mai multe chei.

Un pusti de 13 ani a sustras mai multe bunuri din locuinta unui consatean. Cum l-au prins politistii

Un minor dntr-o localitate galateana este cercetat pentru furt dupa ce a fortat o fereastra de la locuinta unui consatean si a sustras mai multe bunuri. Hotul a facut insa o greseala, iar oamenii legii l-au identificat rapid.

Saptamana electrocasnicelor. eMAG.ro anunta reduceri la mai multe produse

Cel mai important magazin online, eMAG. ro, anunta reduceri la mai multe categorii de produse. Sunt oferte, printre altele, la frigidere, cuptoare si multe alte tipuri de electronice si electrocasnice.

Consiliul Fiscal, despre rectificarea bugetara: Am identificat mai multe elemente de natura sa sugereze vulnerabilizarea finantelor publice pe termen mediu

Consiliul fiscal identifica cu prilejul constructiei bugetare initiale mai multe elemente de natura sa sugereze vulnerabilizarea finantelor publice pe termen mediu in conditiile inregistrarii unei deviatii de amploare de la obiectivul pe termen mediu, se arata in opinia transmisa miercuri de catre autoritatea independenta cu privire la proiectul rectificarii bugetare.

Dupa dezvaluirile din Romania Libera, viceprimarul Sectorului 2 spune ca mai multe sute de cetateni vor schimbarea numelui parcului Tolbuhin

Dan Cristian Popescu, viceprimar al Sectorului 2, a afirmat marti ca mai multe sute de cetateni sunt de acord cu propunerea sa de schimbare a numelui parcului Tolbuhin, el opinand ca este un disconfort pentru locuitori ca acesta sa aminteasca de un general comunist.

Volkswagen vrea sa cheltuiasca mai multe miliarde de euro pe autoturismele electrice

Volkswagen isi intensifica trecerea la masinile electrice si intentioneaza sa investeasca mai mult de 24 de miliarde de dolari in vehicule cu emisii zero pana in 2030 pentru a produce mai multe autovehicule cu scopul de a crea o piata de masa pentru EV-uri, transmite ahentia Reuters de la IAA Frankfurt.

Fenomene extreme in Romania. Furtunile violente si vijeliile au lovit mai multe zone din tara

Furtunile violente si vijeliile au lovit mai multe zone din tara. in Drobeta-Turnu Severin acoperisurile blocurilor au fost smulse si mai multe apartmente au fost avariate. Si in Resita, vantul.

ATAC in GERMANIA! Mai multe VICTIME!

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

Incident grav pe cel mai aglomerat aeroport din Germania. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite in urma unui atac cu gaze lacrimogene pe aeroportul din Frankfurt, cel mai aglomerat din Germania, scrie The Independent. Incidentul a avut loc luni dimineata, in zona.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )