Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe ONG-uri din R.Moldova solicita viitorului Parlament modificarea Legii cu privire la Procuratura

Adevărul Adevărul,
Mai multe ONG-uri din R.Moldova solicita viitorului Parlament modificarea Legii cu privire la Procuratura

Mai multe organizatii ale societatii civile isi exprima ingrijorarea privind excluderea obligativitatii audierii raportului de activitate anual al Procuraturii in plenul Parlamentului si publicarii acestuia pe pagina-web oficiala a Procuraturii Generale. 18 ONG-uri solicita viitorului Parlament ca norma respectiva sa fie reintrodusa in textul Legii cu privire la Procuratura, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Seful Serviciului Permise si nmatriculari Hunedoara a fost batut de mai multe persoane, pe strada, la Deva

Seful Serviciului Permise si inmatriculari Hunedoara, Sebastian Ovidiu Martin, a fost batut de cinci persoane, pe strada, la Deva, in timp ce isi plimba cainele. Barbatul ar fi fost lovit de mai multe ori in cap, apoi tarat pe zapada, iar Politia a deschis dosar penal, scrie ziardehunedoara. ro.

Atentionare meteo! Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol, in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, avertizari nowcasting de Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol, valabilein orele urmatoare in mai multe judete. Potrivit.

New York Times: Trump ar fi evocat in mai multe randuri, anul trecut, retragerea SUA din NATO

Presedintele american Donald Trump a vorbit de mai multe ori in 2018, in discutii private, despre retragerea Statelor Unite din NATO, scrie New York Times, citand inalti oficiali ai administratiei americane.

Soc in lumea showbizului! Un cunoscut rapper s-a filmat in timp ce viola si tortura mai multe femei

Este un adevarat soc in lumea showbizului! Un cunoscut rapper s-a filmat in timp ce viola si tortura mai multe femei. Andy Anokye, 31 de ani, cunoscut sub numele de scena Solo 45, a inchis si violat patru.

2018, un an cu mai multe inundatii in Teleorman fata de 2017. Tigara, printre cauzele incendiilor

Pentru pompierii din Teleorman, 2018 a insemnat mai multe inundatii fata de 2017. Asta din pricina faptului ca primele saptamani din 2017 au fost marcate de ninsori abundente, viscol, urmate de inundatii.

Seniorii distribuie mai multe stiri false decat tinerii

In 2016, in timpul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, populatia de peste 65 de ani din Statele Unite a raspandit de 7 ori mai multe stiri false decat tinerii cu varste intre 18 si 29 de ani pe retelele sociale, potrivit unui nou studiu publicat in Science Advances pe 9 ianuarie.

Un primar polonez a fost injunghiat de mai multe ori, in timp ce se afla pe scena

Primarul marelui port polonez Gdansk, Pawel Adamowicz, a fost atacat duminica seara de un necunoscut care l-a lovit de mai multe ori cu un obiect ascutit, au informat media locale, citand martori, transmite.

Cod portocaliu de ninsori in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis avertizari Cod portocaliu de ninsori in judetul Caras Severin, valabil intre orele 09. De asemenea, judetul Hunedoara se afla sub Cod portocaliu de viscol intre 09.

Gorj: Mineri din mai multe cariere ale CEO, in greva; luni - intalnire la Ministerul Energiei

Cateva sute de mineri, angajati ai mai multor cariere din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO), se afla in cea de-a treia zi de greva in salile de apel din cadrul unitatilor, ei refuzand sa intre in ture si cerand majorarea salariilor si.

Cea mai mare razie din vestul Germaniei mpotriva criminalitatii de clan. Ministrul NRW anunta toleranta zero

Noaptea spre 13 ianuarie le-a adus traficantilor ghinion. Aproximativ 1300 ofiteri de politie au efectuat, sambata spre duminica, cea mai mare operatiune impotriva clanurilor criminale din landul german Renania de Nord-Westfalia NRW). Cu aceasta razie de amploare in mai multe orase, fortele de securitate vor sa dea un exemplu de lupta impotriva criminalitatii organizate, anuntand toleranta zero. Importante cantitati de tutun ilegal si narcotice au fost confiscate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )