Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York Times: Trump ar fi evocat in mai multe randuri, anul trecut, retragerea SUA din NATO

Adevărul Adevărul,
New York Times: Trump ar fi evocat in mai multe randuri, anul trecut, retragerea SUA din NATO

Presedintele american Donald Trump a vorbit de mai multe ori in 2018, in discutii private, despre retragerea Statelor Unite din NATO, scrie New York Times, citand inalti oficiali ai administratiei americane. continuă pe Adevărul

NEW YORK TIMES: Trump - anchetat de FBI, in 2017, pentru spionaj

FBI a deschis o ancheta, in 2017, pentru a afla daca presedintele american, Donald Trump, lucra in secret pentru Rusia si impotriva intereselor tarii sale.

Ce a raspuns Donald Trump, iN DIRECT, atunci cand a fost intrebat de posibile legaturile ale sale cu Rusia

Recent, prestigioasa publicatie americana The New York Times a publicat un articol care sustinea ca FBI-ul l-a anchetat pe presedintele Donald Trump cu privire la o posibila colaborare cu Federatia Rusa inca.

Ce a raspuns Donald Trump, iN DIRECT, atunci cand a fost intrebat de posibile LEGATURI ale sale cu Rusia

Recent, prestigioasa publicatie americana The New York Times a publicat un articol care sustinea ca FBI-ul l-a anchetat pe presedintele Donald Trump cu privire la o posibila colaborare cu Federatia Rusa inca.

New York Times: FBI ancheteaza daca Trump a lucrat pentru Rusia

FBI a deschis in 2017 o ancheta pentru a stabili daca presedintele Donald Trump a lucrat pentru Rusia, informeaza The New York Times, care citeaza surse anonime. Ancheta a fost deschisa ca urmare a.

Soc in lumea showbizului! Un cunoscut rapper s-a filmat in timp ce viola si tortura mai multe femei

Este un adevarat soc in lumea showbizului! Un cunoscut rapper s-a filmat in timp ce viola si tortura mai multe femei. Andy Anokye, 31 de ani, cunoscut sub numele de scena Solo 45, a inchis si violat patru.

2018, un an cu mai multe inundatii in Teleorman fata de 2017. Tigara, printre cauzele incendiilor

Pentru pompierii din Teleorman, 2018 a insemnat mai multe inundatii fata de 2017. Asta din pricina faptului ca primele saptamani din 2017 au fost marcate de ninsori abundente, viscol, urmate de inundatii.

Seniorii distribuie mai multe stiri false decat tinerii

In 2016, in timpul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, populatia de peste 65 de ani din Statele Unite a raspandit de 7 ori mai multe stiri false decat tinerii cu varste intre 18 si 29 de ani pe retelele sociale, potrivit unui nou studiu publicat in Science Advances pe 9 ianuarie.

Un primar polonez a fost injunghiat de mai multe ori, in timp ce se afla pe scena

Primarul marelui port polonez Gdansk, Pawel Adamowicz, a fost atacat duminica seara de un necunoscut care l-a lovit de mai multe ori cu un obiect ascutit, au informat media locale, citand martori, transmite.

in ce judete sunt raportate cele mai multe si cele mai putine infectii nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in total in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind Capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea.

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )