Libnet.ro
UNICEF

21:30

Seniorii distribuie mai multe stiri false decat tinerii

Adevărul Adevărul,
Seniorii distribuie mai multe stiri false decat tinerii

In 2016, in timpul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, populatia de peste 65 de ani din Statele Unite a raspandit de 7 ori mai multe stiri false decat tinerii cu varste intre 18 si 29 de ani pe retelele sociale, potrivit unui nou studiu publicat in Science Advances pe 9 ianuarie. continuă pe Adevărul

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania.

Drumuri nchise si restrictii de tonaj pe mai multe drumuri din cauza ninsorii si a viscolului

CNAIR a inchis sectoare de drum sau a instituit restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea si cauza ninsorii si a viscolului puternic, care determina vizibilitate redusa, informeaza Mediafax.

2018, un an cu mai multe inundatii in Teleorman fata de 2017. Tigara, printre cauzele incendiilor

Pentru pompierii din Teleorman, 2018 a insemnat mai multe inundatii fata de 2017. Asta din pricina faptului ca primele saptamani din 2017 au fost marcate de ninsori abundente, viscol, urmate de inundatii.

Un primar polonez a fost injunghiat de mai multe ori, in timp ce se afla pe scena

Primarul marelui port polonez Gdansk, Pawel Adamowicz, a fost atacat duminica seara de un necunoscut care l-a lovit de mai multe ori cu un obiect ascutit, au informat media locale, citand martori, transmite.

in ce judete sunt raportate cele mai multe si cele mai putine infectii nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in total in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind Capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea.

Peste 200 de elevi nu au ajuns la scoala, iar mai multe localitati din R.Moldova au ramas fara energie electrica

Peste 200 de elevi nu au ajuns la scoala, iar mai multe localitati au ramas fara energie electrica. in zona centrala a tarii, stratul de zapada masoara 19 centimetri. Informatia a fost comunicata vineri, 11 ianuarie, in sedinta celulei de criza, care a fost convocata de ministrul Economiei, Chiril Gaburici. Pe mai multe portiuni de drum a fost restrictionata circulatia pentru transportul de mare tonaj, transmite IPN.

O avalansa a lovit un hotel din Alpii elvetieni. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite joi dupa ce o avalansa a lovit un hotel situat in zona trecatorii Schwaegalp din Alpii elvetieni, a informat politia locala, citata de DPA. Vehiculele aflate in.

Viscol in mai multe zone din tara. Un autocar cu 40 de persoane a ramas blocat

CNAIR a inchis sectoare de drum sau a instituit restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea si cauza ninsorii si a viscolului puternic, care determina vizibilitate.

Predictii IT pentru 2019: Batalia unicornilor, mai multe orase inteligente si miza pe blockchain

Inceputul unui nou an este un prilej bun pentru a aduce in discutie trendurile din tehnologie care vor domina viitorul. Una dintre cele mai mari companii de tehnologie a facut o analiza despre avansul tehnologiei, despre cum se vor adapta consumatorii la noile schimbari, dar si despre cum vor evolua start-up-urile in viitor.

Gorj: Mineri din mai multe cariere ale CEO, in greva; luni - intalnire la Ministerul Energiei

Cateva sute de mineri, angajati ai mai multor cariere din cadrul Complexului Energetic Oltenia CEO), se afla in cea de-a treia zi de greva in salile de apel din cadrul unitatilor, ei refuzand sa intre in ture si cerand majorarea salariilor si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )