Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi oameni din Iasi au fost muscati de serpi. Autoritatile sunt iN ALERTA (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi oameni din Iasi au fost muscati de serpi. Autoritatile sunt iN ALERTA (VIDEO)

Autoritatile din Iasi sunt in alerta dupa ce mai multi oameni au fost muscati de serpi, in ultimele zile. Doi dintre ei au ajuns la spital duminica dimineata. Este vorba despre o femeie de 34 de ani care a . continuă pe B1

Catalin Tolontan: Gazele jandarmilor vor aduce maine de doua ori mai multi oameni in strada! Dragnea si guvernul Dancila tocmai si-au facut rost de o tara impotriva

Jurnalistul Catalin Tolontan critica, intr-un editorial aparut pe site-ul Libertatea, interventia in forta a Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei. Jandarmii au facut vineri seara.

Mai multi raniti de dupa protestul de vineri au solicitat certificate medico-legale

Mai multi participanti la protestul de vineri din Piata Victoriei s-au dus sambata si duminica la Institutul National de Medicina Legala INML) pentru a obtine certificate medico-legale, au declarat.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

Lira sterlina, la cel mai redus curs din ultimele noua luni

Moneda Marii Britanii, lira sterlina, s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele noua luni, fata de euro, din cauza temerilor tot mai mari ca Regatul Unit ar putea parasi Uniunea Europeana fara un acord privind viitoarele legaturi economice cu blocul comunitar.

Asaltul viperelor: doi ieseni au ajuns la spital cu rani cumplite la picior dupa ce au fost muscati de serpii veninosi

Medicii ieseni au acordat ingrijiri medicale, in cursul zilei de sambata, 11 august, unor persoane care au fost muscate de serpi. Victimele au supravietuit si sunt sub observatie medicala.

Asaltul viperelor: doi ieseni au ajuns la spital cu dureri cumplite la picior dupa ce au fost muscati de serpii veninosi

Medicii ieseni au acordat ingrijiri medicale, in cursul zilei de sambata, 11 august, unor persoane care au fost muscate de serpi. Victimele au supravietuit si sunt sub observatie medicala.

Dan Barna: Cerem demisia ministrului de interne, sefului Jandarmeriei, si prefectului si desecretizarea ordinelor de dispozitiv /USR va participa la protestul din aceasta seara,

Presedintele USR, Dan Barna, a cerut public, sambata dimineata, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, sefului Jandarmeriei, Sebastian Cocos si prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, dupa interventia fortelor de ordine la protestul Diasporei, unde mai multi oameni au fost raniti, transmite Mediafax.

Au sapat o groapa in curtea unei manastiri din Iasi si au gasit ceva uluitor! E o adevarata comoara

O comoara a fost descoperita la Iasi, in curtea Manastirii Frumoasa. Arheologii sunt de parere ca au descoperit un mormant care dateaza din perioada anilor 1500, informeaza libertatea. ro. Alaturi de mai multe.

Liviu Plesoianu: Daca cei mai multi, indiferent de tabara, vor dori sa continue doar pe drumul luptei impotriva, atunci voi merge bucuros singur pe drumul pentru

Liviu Plesoianu indeamna oamenii sa iubeasca oamenii, indiferent de tabara din care fac parte si spune ca drumul impotriva nu duce nicaieri. Care este raspunsul meu la ce se intampla in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )