Libnet.ro
UNICEF

07:00

Mai multe primarii din Dambovita, amendate si avertizate de AEP

Adevărul Adevărul,
Mai multe primarii din Dambovita, amendate si avertizate de AEP

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a aplicat in urma controalelor efectuate in septembrie la primariile din Dambovita, in scopul indeplinirii principalelor obiective ale activitatii de instruire si control electoral 2 sanctiuni. De asemenea, au fost date si 5 avertismente. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara

Hidrologii au emis, miercuri, avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din sud-vestul tarii, in intervalul joi, ora 23. 00 - vineri, ora 24.

COD GALBEN de ceata pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, conform meteorologilor, ceata va afecta judetele Valcea, Gorj, Dolj,.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod galben de ceata, valabila pentru mai multe judete din tara.

Perchezitii la mai multe firme din Arad, Timis si Bihor, privind contrabada cu tigari. Politista audiata in acest caz

Peste 60 de perchezitii au loc, duminica, in judetele Arad, Timis si Bihor, la persoane suspectate de contrabanda cu tigari. 54 de suspecti urmeaza sa fie dusi la audieri, informeaza Mediafax. Printre.

Tot mai multe firme brailene intra in faliment lasand bugetul local cu gauri de milioane, prin neplata taxelor si impozitelor

Criza care impinge tot mai multe firme brailene spre faliment afecteaza serios bugetul local al municipiului Braila, din cauza taxelor si impozitelor care raman neachitate. De la inceputul acestui an, bugetul local a pierdut circa 320. 000 lei 3,2 miliarde lei vechi n. n. ) de pe urma firmelor care si-au inchis activitatea.

Bercea Mondial: il astept pe Traian Basescu la puscarie. I-am dat bani de mai multe ori

24 - Bercea Mondial a declarat, la finalul audierilor de la Curtea de Apel Pitesti, ca i-a dat bani presedintelui Traian Basescu, de mai multe ori, si ca Serviciile Secrete i-au intocmit dosarul. il as.

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul an (VIDEO)

Business B1 la zi: Cele mai multe afaceri de familie din Romania au inregistrat cresteri in ultimul anTrei sferturi dintre afacerile de familie din Romania au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri in.

9 secrete ca sa fii cel mai bun angajat din birou

Indiferent cu ce te ocupi, se pare ca niciodata nu iti ajung toate cele 24 de ore dintr-o zi. Dar stii ce? Nu ai cum sa pui mai multe ore in zi si. nici nu ai avea de ce. Oamenii care au succes muncesc inteligent. Iata cateva mici secrete pentru a fi.

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

Romania ocupa locul al treilea intr-un top Deloitte al celor mai dinamice companii din IT and C

Romania ocupa locul al treilea in clasamentul Deloitte CE Technology Fast 50 2014, cu sase companii in competitia celor mai dinamice companii din domeniul tehnologic, pe baza cresterii veniturilor obtinute in perioada 2009 - 2013, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )