Libnet.ro
UNICEF

12:30

Mai multe servicii vor fi asigurate gratuit de Primaria Capitalei, pentru persoanele varstnice

Antena3 Antena3,
Mai multe servicii vor fi asigurate gratuit de Primaria Capitalei, pentru persoanele varstnice

Mai multe servicii vor fi asigurate, in mod gratuit de Municipalitate, pentru persoanele varstnice. continuă pe Antena3

Mai multe servicii gratuite asigurate de Primaria Capitalei pentru seniori, anunta Gabriela Firea

Gabriela Firea a anuntat noi masuri initiate de Primaria Capitalei pentru sprijinirea persoanelor varstnice sau care au nevoie de ajutor.

Primaria Capitalei a stopat toaletarile pentru aceasta primavara si vara

Primaria Capitalei a oprit toate toaletarile pentru aceasta primavara si pentru aceasta vara. Motivatia deciziei este ca a inceput perioada de vegetatie, iar taierile sunt nocive in aceasta perioada. Referinta: FOTO Toaletarea arborilor, o afacere de zeci de milioane lei. Cat platesc primariile din Bucuresti si cine a luat contractele.

Ministrul Mediului: Nu avem mai multe defrisari ilegale, doar mai multe fake news-uri VIDEO

Ministrul Mediului denunta o campanie de dezinformare pe retelele de socializare in legatura cu asa-zisele defrisari ilegale care ar fi luat amploare in ultima perioada. El sustine ca de fapt nu au fost mai multe defrisari ilegale in ultimele saptamani, ci mai multe fake news-uri.

VIDEO Brasov: Mai multe persoane au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi

Mai multe persoane din localitatea brasoveana Teliu au atacat cu bate si rangi o patrula de jandarmi care venise pentru o descindere ce viza niste localnici suspectati pentru furt de fier vechi, potrivit radiobrasovfm. ro. Ca urmare, politistii au raspuns cu o actiune cu efective marite in localitatile Sacele, Tarlungeni, Teliu si Budila.

China are tot mai multe cazuri in ultima vreme : cat de posibil e un al doilea val de infectii

China a inregistrat cele mai multe cazuri din ultimele sase saptamani, iar acest lucru ar putea fi indicatorul unui al doilea val de imbolnaviri, spun unii experti. Autoritatile chineze au.

VIDEO Taraboi mare intr-un sat din Dambovita, unde mai multe persoane izolate au scos boxele si au incins gratarul. Doar mascatii i-au potolit

Trupele speciale si mai multe echipaje de politisti si jandarmi au fost chemate la Racovita, acolo unde persoane care ar fi trebuit sa stea in izolare au scos boxele si au incins gratarele. La fata locului au fost chemati mascatii, care au ridicat doua persoane si le-au dus in carantina fortata.

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

Primaria Capitalei are nevoie de bani. Gabriela Firea: Vor fi zile foarte dificile daca Guvernul nu gaseste o solutie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declara ca vor veni zile dificile daca Guvernul nu va gasi o solutie prin care sa sprijine financiar autoritatile.

De ce este Germania deasupra tuturor in lupta cu COVID-19: Avem mai multe paturi ATI si medici decat orice tara din Europa

Germania are, in ciuda numarului de infectati care se apropie de cel inregistrat in Italia, Spania sau Franta, un numar mult mai mic de persoane care au decedat din cauza COVID-19. Karl Lauterbach, profesor de epidemiologie la Universitatea din Koln, a explicat care sunt punctele forte ale Germaniei in lupta cu virusul.

COVID-19: China a raportat cele mai multe cazuri zilnice din ultimele cinci saptamani

Autoritatile chineze au raportat, pentru duminica, 108 cazuri noi de infectare cu Covid-19, cu noua mai mult decat in intervalul anterior, acesta fiind cel mai mare numar de imbolnaviri inregistrat in tara in mai mult de cinci saptamani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )