Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mai multe tari au redus importul de carne de vita din Polonia, dupa ce un abator a exportat carne de animale bolnave

Hotnews Hotnews,
 Mai multe tari au redus importul de carne de vita din Polonia, dupa ce un abator a exportat carne de animale bolnave

Mai multe state au inceput sa isi reduca importurile de carne de vita din Polonia, dupa ce o ancheta jurnalistica a aratat ca animale bolnave erau sacrificate intr-un abator din Polonia, iar carnea lor era destinata consumului uman, a anuntat luni principala organizatie de lobby a producatorilor polonezi de carne, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Mai multe tari europene il recunosc pe Juan Guaido ca presedinte interimar al Venezuelei, dupa expirarea ultimatumului dat lui Maduro

Mai multe state europene, inclusiv Marea Britanie, Franta si Spania, au anuntat luni ca-l recunosc pe liderul opozitiei venezuelene Juan Guaido ca presedinte interimar, informeaza AFP.

Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare, fiind vizate mai multe judete. Meteorologii au emis.

Tragedie in masivul Calimani. Mai multe persoane au fost surprinse de o avalansa. Interventie Salvamont de risc maxim

Tragedie in masivul Calimani undeo avalansa a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta.

TRAGEDIE! O avalansa a surprins mai multe persoane pe snowmobile... Salvamontistii din TREI JUDETE au intervenit de URGENTA

Salvamontistii din Suceava, Mures si Harghita desfasoara o interventie de risc maxim in masivul Calimani, acolo unde s-a produs o avalansa, care a surprins mai multe persone aflate intr-o drumetie cu.

Tragedie in masivul Calimani si interventie Salvamont de risc maxim: Mai multe persoane surprinse de o avalansa, una fiind ranita, iar o alta disparuta

Cu putin timp in urma a fost anuntat un tragic eveniment produs in masivul Calimani unde, o avalansa, a surprins mai multe persoane care faceau o drumetie cu snowmobilele. Din primele informatii o persoana este accidentata si o alta disparuta, anunta Dispeceratul National Salvamont.

Atentionare meteo! Se circula in conditii de ceata pe mai multe drumuri nationale

Circulatia se desfasoara, duminica, in conditii de ceata care reduce vizibilitatea sub 70 de metri pe mai multe drumuri nationale din estul tarii, informeaza Centrul Infotrafic. Circulatia se.

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, gasit mort intr-o padure, la Cota 1.000

Bucatarul din Targoviste, disparut de mai multe zile, a fost gasit mort, sambata, 2 februarie, intr-o padure, la Cota 1. 000, la limita dintre judetele Dambovita si Prahova.

Gala premiilor Goya 2019 Thrillerul politic El Reino, cele mai multe trofee. Campeones, desemnat cel mai bun film

Thrillerul politic El Reino, de Rodrigo Sorogoyen, a primit cele mai multe trofee la gala premiilor Goya, care a avut loc sambata seara la Sevilia, unde lungmetrajul Campeones al lui Javier Fesser a fost desemnat cel mai bun film. Ceremonia a fost marcata de momente speciale, de discursuri politice, dar si legate de incluziune si egalitatea de gen.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )