Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multe teorii ale conspiratiei au aparut pe internet dupa Pamela Anderson l-a vizitat pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange (FOTO)

B1 B1,
Mai multe teorii ale conspiratiei au aparut pe internet dupa Pamela Anderson l-a vizitat pe fondatorul Wikileaks, Julian Assange (FOTO)

Fosta vedeta a serialului Baywatch, Pamela Anderson se gaseste in mijlocul unor teorii ale conspiratiei dupa ce l-a vizitat pe Julian Assange in locuinta unde acesta s-a refugiat de 4 ani,. continuă pe B1

WiliLeaks a publicat mai multe discursuri ale lui Hillary Clinton, care dezvaluie legaturile sale cu principalii actori de pe Wall Street

Trei discursuri ale candidatei democrate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, Hillary Clinton, platite de catre banca Goldman Sanchs, au aparut, sambata seara, pe site-ul WikiLeaks. Potrivit AFP, documentele scot la suprafata legatura acesteia cu principalii actori de pe Wall Street.

El a castigat meciuri in Champions League, mai multe decat am jucat eu. UN RIVAL din Premier League ii ia apararea lui Jose Mourinho in fata contestatarilor sai

Luni seara va avea loc unul dintre cele mai asteptate meciuri ale sezonului. Liverpool va primi vizita lui Manchester United si desi cei mai multi dintre antrenori au tendinta de a se intepa inainte.

Autoritatile germane, in stare de alerta ridicata! Mai multe scoli au primit e-mailuri amenintatoare

Mai multe scoli din orasul Leipzig din estul Germaniei au primit e-mail-uri care amenintau cu violenta, iar politia a fost desfasurata la aceste adrese, a anuntat o purtatoare de cuvant a politiei,.

Mai multe scoli au primit e-mailuri amenintatoare; politia, mobilizata la fata locului

Mai multe scoli din orasul Leipzig din estul Germaniei au primit e-mail-uri care amenintau cu violenta, iar politia a fost desfasurata la aceste adrese, a anuntat o purtatoare de cuvant a politiei, citata de Reuters.

Teroare in Germania. Mai multe scoli sunt tintele unor amenintari armate (presa)

Mai multe scoli de pe teritoriul Germaniei au fost evacuate in urma unor amenintari primite prin e-mail, precizeaza media locala.

Alcoolul are mai multe calorii decat bauturile indulcite, spun expertii. Un nou studiu arata ca abuzul de alcool poate duce la obezitate

Foarte multi oameni, din multe tari, isi iau cele mai multe calorii din alcool si nu din sucurile indulcite, potrivit unui nou studiu, citat de The Guardian. Abuzul de alcool este mult mai grav pentru sanatate, decat cel de sucuri indulcite.

Mai multe persoane ranite la Gaziantep, intr-o explozie provocata de un kamikaze

Mai multe persoane au fost ranite duminica in urma unei explozii provocate de un kamikaze care a detonat o bomba in timpul unei operatiuni a politiei turce in apropiere de frontiera cu Siria, scrie presa turca, relateaza The Associated Press.

Conventia Internationala de Tatuaje de la Bucuresti: barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume spune ca nu stie de ce are acesta pasiune FOTO

Rolf Buchholz, detinatorul titlului barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume, din Cartea Recordurilor, si Paul Booth, supranumit de revista Rolling Stone drept Regele Tatuajelor RocknRoll, au venit la Bucuresti in cadrul Conventiei Internationale de Tatuaje 2016 pentru a-si expune operele de arta pe piele.

Tarom a inregistrat probleme cu mai multe aeronave, in ultimele zile

Cursa Tarom Bucuresti-Iasi care urma sa decoleze, vineri, la ora 17. 20 de pe Aeroportul Otopeni a fost anulata, unul dintre pasageri reclamand ca reprezentantii companiei nu au oferit nicio explicatie. in ultimele zile, mai multe curse operate de compania de stat au ratat decolarea din cauza unor probleme tehnice sau au fost amanate, scrie News. ro.

Universul are de 10 ori mai multe galaxii decat se credea pana acum

Universul este mult mai mare decat se estima, iar asta o spun astronomii ce au facut un nou recensamant al galaxiilor din spatiu. Echipa de cercetatori a ajuns la concluzia ca in Universul observabil sunt de cel putin 10 ori mai multe galaxii decat se credea pana acum. Aceasta descoperire are implicatii majore in ceea [].

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )