Libnet.ro
UNICEF

19:45

Conventia Internationala de Tatuaje de la Bucuresti: barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume spune ca nu stie de ce are acesta pasiune FOTO

Adevărul Adevărul,
Conventia Internationala de Tatuaje de la Bucuresti: barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume spune ca nu stie de ce are acesta pasiune FOTO

Rolf Buchholz, detinatorul titlului barbatul cu cele mai multe pierce-uri din lume, din Cartea Recordurilor, si Paul Booth, supranumit de revista Rolling Stone drept Regele Tatuajelor RocknRoll, au venit la Bucuresti in cadrul Conventiei Internationale de Tatuaje 2016 pentru a-si expune operele de arta pe piele. continuă pe Adevărul

Cele mai mici contracte de inchiriere declarate la ANAF, in Bucuresti: 1 leu in Sectorul 2, 10 lei in Sectorul 5 si 20 de lei in Sectorul 4

Cele mai mici contracte de inchiriere declarate la Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF), in Bucuresti, au fost de un leu in Sectorul 2, de 10 lei in Sectorul 5, 20 de lei in Sectorul 4, 23 de lei in Sectorul 6, 30 de lei in Sectorul 3 si, respectiv, 246 de lei in Sectorul 1, scrie Profit. ro.

Tarom a inregistrat probleme cu mai multe aeronave, in ultimele zile

Cursa Tarom Bucuresti-Iasi care urma sa decoleze, vineri, la ora 17. 20 de pe Aeroportul Otopeni a fost anulata, unul dintre pasageri reclamand ca reprezentantii companiei nu au oferit nicio explicatie. in ultimele zile, mai multe curse operate de compania de stat au ratat decolarea din cauza unor probleme tehnice sau au fost amanate, scrie News. ro.

Adevarul Live, ora 12.00: care sunt cele mai cautate job-uri

Vineri si sambata, la Bucuresti, se va desfasura cel mai mare targ de job-uri Angajatori de Top. in platoul Adevarul Live, de la ora 12. 00, Dragos Gheban,Managing Partner Catalyst Solutions, ne va povesti in ce domenii sunt cele mai mari salarii, dar si care sunt cele mai cautate joburi.

Mai multe persoane ranite la Gaziantep, intr-o explozie provocata de un kamikaze

Mai multe persoane au fost ranite duminica in urma unei explozii provocate de un kamikaze care a detonat o bomba in timpul unei operatiuni a politiei turce in apropiere de frontiera cu Siria, scrie presa turca, relateaza The Associated Press.

Universul are de 10 ori mai multe galaxii decat se credea pana acum

Universul este mult mai mare decat se estima, iar asta o spun astronomii ce au facut un nou recensamant al galaxiilor din spatiu. Echipa de cercetatori a ajuns la concluzia ca in Universul observabil sunt de cel putin 10 ori mai multe galaxii decat se credea pana acum. Aceasta descoperire are implicatii majore in ceea [].

inregistrare cu TRUMP jignind o fetita: O sa ies la intalnire cu ea peste zece ani! De asemenea, tot mai multe femei sustin ca au fost ABUZATE de acesta (VIDEO)

Scandalul privind afirmatiile controversate ale lui Donald Trump la adresa femeilor ia amploare. Tot mai multe femei sustin ca au fost abuzate sexual de candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA,.

FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Trasnfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Traficul rutier se desfasoara, joi dimineata, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetul Harghita, cat si in Sibiu. Astfel, pe drumul national DN) 13 B in Pasul Bucin, pe DN 12 C, in zona Lacu Rosu, pe DN 12 A, si pe DN 15 Toplita-Borsec, drumarii intervin cu utilajele de deszapezire.

FOTO. Iarna si-a facut aparitia in mai multe zone din tara. Transfagarasanul a fost inchis, din cauza zapezii. Drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Traficul rutier se desfasoara, joi dimineata, in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetul Harghita, cat si in Sibiu. Astfel, pe drumul national DN) 13 B in Pasul Bucin, pe DN 12 C, in zona Lacu Rosu, pe DN 12 A, si pe DN 15 Toplita-Borsec, drumarii intervin cu utilajele de deszapezire.

FOTO S-a maritat! Una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei a imbracat rochia de mireasa. Nadia a venit special din America pentru ea

Nadia Comaneci a venit special din America pentru a fi alaturi de una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei.

Violenta impotriva femeilor, una dintre cele mai serioase incalcari ale valorilor fundamentale

In ciuda progreselor considerabile inregistrate pana acum in domeniul apararii drepturilor omului, violenta impotriva femeilor reprezinta in continuare una dintre cele mai serioase incalcari ale valorilor fundamentale, ce ramane adesea invaluita in tacere, a precizat astazi, Ana Birchall, deputat PSD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )