Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romanii cumpara tot mai multe motociclete si ATV-uri

România Liberă România Liberă,
Romanii cumpara tot mai multe motociclete si ATV-uri

Romanii au cumparat tot mai multe motociclete si ATV-uri in primele zece luni ale anului 2020. continuă pe România Liberă

Mirel Radoi tot mai aproape de Universitatea Craiova

Tot mai multe semnale din fotbalul romanesc il dau pe Mirel Radoi la Universitatea Craiova dupa meciurile nationalei din luna noiembrie.

Multiple focare de COVID-19 in centre sociale din Galati. Unde se inregistreza cele mai multe cazuri

Mai multe focare de COVID-19 au fost semnalate in cateva centre de ocrotire sociala din Galati. Multiple focare de COVID-19 in centre sociale din Galati Noile focare de coronavirus au.

Postul public francez RFI a cerut scuze dupa ce a omorat mai multe personalitati, intre care pe Regina Elisabeta a II-a, Pele si Clint Eastwood

Postul public francez Radio France Internationale a cerut scuze dupa ce a publicat pe site-ul sau, din greseala, mai multe necrologuri, intre care cel al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii sau pe cel al.

Topul judetetelor care au inregistrat cele mai multe infectari in ultimele 24 de ore. Capitala nu renunta la primul loc

Capitala se mantine in topul zonelor cu cele mai multe noi infectari, in Bucuresti fiind inregistrate 999 de cazuri in ultimele 24 de ore. Pe locul II in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus de afla Constanta cu 362 de noi infectari si Tulcea 273 de noi imbolnaviri.

Clujul va avea cele mai multe paturi COVID-19 ATI din tara, dupa Bucuresti

Clujul va deveni judetul cu cele mai multe patru de terapie intensiva pentru pacientii COVID-19, fiind intrecut doar de Bucuresti, a anuntat, luni, intr-o declaratie de presa, prefectul Mircea Abrudean, relateaza Agerpres.

Perchezitii pana la 2 noaptea la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Anchetatorii au ridicat mai multe documente

Anchetatorii au desfasurat perchezitii la Spitalul Judetean Piatra Neamt de duminica, de la ora 18:30 si pana la ora 2:00 noaptea, ridicand mai multe documente necesare pentru stabilirea cauzelor incendiului de la Sectia ATI, soldat cu moartea a zece pacienti si cu ranirea a patru cadre medicale.

Prognoza meteo pentru luni, 16 noiembrie 2020. Atentionari de Cod Galben in mai multe judete din tara

Inceputul de saptamana este unul cu temperaturi scazute si cu atentionari de cod galben in mai multe judete din tara. Astazi fenomenul preponderent, conform ANM, este ceata ti temperaturile scazute. Vremea in Romania la inceputul acestei saptamani este schimbatoare si plina de ceata si, posibil precipitatii. Atentionare de Cod Galben ANM a emis pentru luni, .

Un pacient infectat cu COVID-19 a murit dupa mai multe zile de asteptare a unui pat la ATI: Nu mai pot. Nu se ocupa nimeni de mine

Un barbat din Hunedoara si-a trait ultimele zile ale sale in chinuri groaznice. in contextul in care spitalele din Romania sunt arhipline, sectiile de Terapie Intensiva nu mai au niciun pat disponibil. Familia isi plange cu disperare ruda moarta si povesteste situatia dificila prin care au trecut. Cate zile au cautat un pat liber la .

Trump, aproape de a-si pierde toata credibilitatea. Mai multe autoritati din SUA spun ca nu exista dovezi ca s-ar fi pierdut sau modificat voturi

Mai multe autoritati din SUA, implicate in gestionare alegerilor americane, au transmis joi ca, la mai bine de o saptamana de la scrutinul prezidential, nu s-a gasit nicio dovada ca ar exista buletine de vot pierdute sau modificate si sisteme de vot piratate, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Noi restrictii in mai multe localitati din judetul Alba Se inchid restaurantele, iar circulatia pe timp de noapte si a grupurilor mai mari de 6 persoane se va interzice

Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Alba a decis implementarea mai multor masuri pentru populatie, in contextul cresterii incidentei cazurilor de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )