Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multe victime in urma unui incident armat la o moschee din Noua Zeelanda

Hotnews Hotnews,
 Mai multe victime in urma unui incident armat la o moschee din Noua Zeelanda

Mai multe persoane au fost impuscate in cursul unui incident armat care a avut loc vineri in zona unei moschei in orasul Christchurch din Noua Zeelanda, informeaza cotidianul NZ Herald, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Noua Zeelanda

Mai multe persoane au fost impuscate, unele mortal, in cursul unui incident armat care a avut loc vineri la doua moschei din orasul Christchurch, in Noua Zeelanda, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. Potrivit martorilor oculari, cel putin o persoana a decedat, iar alte sase au fost transportate la spital, doua dintre acestea fiind ranite grav. Politia a descris incidentul drept critic si a recomandat locuitorilor sa evite zona. Incidentul s-a produs la moscheea Al Noor mosque, aflata in centrul orasului Christchurch, al treilea cel mai mare din Noua Zeelanda.

VIDEO Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Noua Zeelanda/ Patru suspecti au fost retinuti

Mai multe persoane au fost impuscate, unele mortal, in cursul unui incident armat care a avut loc vineri la doua moschei din orasul Christchurch, in Noua Zeelanda, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. Potrivit martorilor oculari, cel putin o persoana a decedat, iar alte sase au fost transportate la spital, doua dintre acestea fiind ranite grav. Politia a descris incidentul drept critic si a recomandat locuitorilor sa evite zona. Incidentul s-a produs la moscheea Al Noor mosque, aflata in centrul orasului Christchurch, al treilea cel mai mare din Noua Zeelanda. Patru suspecti au fost retinuti de politie.

Atac armat asupra a doua moschei din Noua Zeelanda. intr-una dintre ele se aflau peste 200 de persoane. Exista mai multe victime

Un tragator a deschis focul asupra a peste 200 de oameni in moscheea Al Noor din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Politia si martorii care au reusit sa fuga spun ca exista multiple victime, relateaza CNN. De asemenea, politia avertizeaza asupra mai multor tragatori, existand suspiciunea ca mai multe moschei sunt vizate.

NOUA ZEELANDA: Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Christchurch

Politia neozeelandeza anunta existenta mai multor victime in urma unor incidente armate la doua moschei din Christchurch, anunta BBC. Conform presei locale, este vorba despre moscheile Al Noor Mosque, din centrul orasului si Linwood Masjid.

Accident rutier pe Soseaua Kiseleff din Capitala. Sunt mai multe victime

Patru persoane cu varste cuprinse intre 32 si 48 de ani au fost ranite, marti seara, intr-un accident rutier care s-a produs pe Soseaua Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Strada Arhitect Ion Mincu, a anuntat.

Atac armat asupra a doua moschei din Noua Zeelanda: 40 de morti dupa ce s-a tras timp de 15 minute

Un tragator a deschis focul asupra a peste 200 de oameni in moscheea Al Noor din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Politia si martorii care au reusit sa fuga spun ca exista multiple victime, relateaza CNN. De asemenea, politia avertizeaza asupra mai multor tragatori, existand suspiciunea ca mai multe moschei sunt vizate.

Incident la statia de metrou Unirii: Barbat ranit de un tanar, in urma unui schimb de replici

Un barbat in varsta de 46 de ani a ajuns la spital marti seara, cu o rana la umar, dupa ce a fost agrest de un tanar, la statia de metrou Unirii, in urma unui schimb de replici.

A murit la 18 ani, in urma unui stop cardiac. Trupa One Direction este in doliu

Felicite Tomlinson, sora fostului membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson a murit la varsta de 18 ani, informeaza BBC. Tanara a murit in apartamentul sau din vestul Londrei, in urma unui stop.

Tragedie pentru un barbat din Maramures in urma unui incendiu puternic

Un barbat in varsta de 38 de ani a decedat in urma unui incendiu izbucnit in locuinta sa din localitatea Calinesti, iar un altul in varsta de 63 de ani, aflat in acelasi imobil, a fost spitalizat cu rani.

Plan rosu de interventie in Timis! Un tanar a murit si 12 persoane au fost ranite in urma unui accident

A fost activat planul rosu de interventie in Timis in urma unui accident grav in urma caruia au fost ranite 12 persoane. O masina a patruns pe contrasens si a lovit frontal un autobuz. In urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )