Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Tragedie pentru un barbat din Maramures in urma unui incendiu puternic

Antena3 Antena3,
Tragedie pentru un barbat din Maramures in urma unui incendiu puternic

Un barbat in varsta de 38 de ani a decedat in urma unui incendiu izbucnit in locuinta sa din localitatea Calinesti, iar un altul in varsta de 63 de ani, aflat in acelasi imobil, a fost spitalizat cu rani. continuă pe Antena3

Incident la statia de metrou Unirii: Barbat ranit de un tanar, in urma unui schimb de replici

Un barbat in varsta de 46 de ani a ajuns la spital marti seara, cu o rana la umar, dupa ce a fost agrest de un tanar, la statia de metrou Unirii, in urma unui schimb de replici.

Un barbat din Iasi si-a inscenat propria talharie, dupa ce a pierut banii familiei la PACANELE, dar a fost dat de gol de camera de supraveghere din scara blocului. MOMENTE DE CASCADORII RASULUI, VIRALE pe Internet

Titlul de cel mai prost hot ii revine unui barbat din Iasi. Tanarul si-a inscenat o talharie, speriat ca va fi certat de sotie pentru ca a pierdut banii la pacanele. Omul si-a aruncat portofelul gol pe jos, apoi.

A cunoscut un barbat din Bucuresti pe Facebook, dar in scurt timp avea sa traiasca cel mai urat cosmar al ei. Nu doresti nimanui asta!

Cunoscuse un barbat din Bucuresti pe Facebook, iar cei doi s-au intalnit in cele din urma. Au trait o poveste de iubire, insa dupa ceva timp, tanara a decis sa-l paraseasca. insa in scurt timp,.

Un barbat din Alba a fost injunghiat mortal de sotie. Criminala a fost arestata. Sase copii au ramas orfani

Un barbat din localitatea Craciunelul de Jos, judetul Alba, a murit dupa ce a fost injunghiat de sotia lui, cu un cutit, in timpul unui conflict iscat pe fondul consumului de alcool. Cei doi aveau sase.

A murit la 18 ani, in urma unui stop cardiac. Trupa One Direction este in doliu

Felicite Tomlinson, sora fostului membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson a murit la varsta de 18 ani, informeaza BBC. Tanara a murit in apartamentul sau din vestul Londrei, in urma unui stop.

Plan rosu de interventie in Timis! Un tanar a murit si 12 persoane au fost ranite in urma unui accident

A fost activat planul rosu de interventie in Timis in urma unui accident grav in urma caruia au fost ranite 12 persoane. O masina a patruns pe contrasens si a lovit frontal un autobuz. In urma.

Un barbat din Gorj a sunat la SMURD pentru o problema bizara. Operatorul a crezut ca nu aude bine: Ati incercat totusi cu un pahar cu apa? Ambulanta SMURD nu functioneaza in regim de taxi!

Un barbat din Gorj a reusit sa socheze operatorii de la serviciul 112 cu o gluma de-a dreptul proasta. Barbatul a anuntat ca sughita de 10 minute si ca nu se poate opri. Dispecerul: - Buna ziua!.

Dupa ce i-a amenintat pe protestatari cu BATAIA, Sebastian Ghita se intoarce la Domnul: Statul sa acorde BISERICII 100 de milioane de euro pe an pentru romanii din diaspora

Dupa ce in urma cu cateva zile ii ameninta cu bataia pe protestatarii rezist, Sebastian Ghita se intoarce la cele sfinte! Mare e gradina Domnului! Fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugar in.

Dupa ce ii ameninta cu bataia pe protestatari, acum Ghita se intoarce la cele sfinte: Statul sa dea Bisericii 100 de milioane de euro pe an pentru romanii din strainatate

Dupa ce in urma cu cateva zile ii ameninta cu bataia pe protestatarii rezist, acum fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugar in Serbia, face o propunere clara si practica - statul sa acorde anual Bisericii 100 de milioane de euro pentru cursuri in limba romana in comunitatile de romani din strainatate. El sustine ca multi mor de grija romanilor din strainatate din vorbe.

Ecaterina Andronescu a gasit solutia pentru aglomeratia din orase: Nu toate scolile trebuie sa inceapa programul la 8.00

Ecaterina Andronescu, ministrul Educatiei, le recomanda directorilor de scoli sa nu programeze inceperea cursurilor de la ora 8. 00 in fiecare zi, pentru ca acest lucru inseamna o supra-aglomerare a oraselor. Doamna ministru a facut declaratia in timpul intalnirii cu primarii de municipii, unde s-a ridicat problema ambuteiajelor din marile localitati. Cum multi parinti aleg sa-si [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )