Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi baieti destepti din energie, printre care un senator PNL si un magnat al petrolului, s-au asociat pentru a face concurenta Complexului Energetic Oltenia - Presafarastapani.ro

Hotnews Hotnews,
 Mai multi baieti destepti din energie, printre care un senator PNL si un magnat al petrolului, s-au asociat pentru a face concurenta Complexului Energetic Oltenia - Presafarastapani.ro

Senatorul PNL Ion Iordache, baron local in Gorj, care promitea minerilor salvarea Complexului Energetic Oltenia, si-a creat doua firme cu obiect de activitate producerea energiei electrice, scrie publicatia locala presafarastapani. ro. Afaceristul cu un imperiu creat in cativa ani in zona Termocentralei Turceni, este asociat, in cele doua societati noi, ce ar deveni concurente pentru Complexul Oltenia, cu magnatul Gabriel Comanescu proprietarul unor platforme petroliere si al unei flote navale, in Marea Neagra), cu generalul Ioan Sirbu fost director al Spitalului Militar Central), cu Remus Vulpescu administratorul special care a cerut insolventa Hidroelectrica), cu fiul controversatului PSD-ist Iulian Iancu. continuă pe Hotnews

Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1. Pe ce vor da mai multi bani, Clotilde Armand a semnat deja

Cetatenii Sectorului 1 din Capitala i-au informat pe jurnalistii de la Bugetul. ro despre o situatie inedita. Mai exact, este vorba de o marire a taxelor si impozitelor pe cladiri. Vesti proaste pentru locuitorii din Sectorul 1 Astfel, locuitorii din Sectorul 1, sector in care primar este Clotilde Armand, s-au plans ca incepand de la 1 .

Romii din Murgeni au transmis in direct pe Facebook sacrificarea unui strut: Dati share cat mai multi VIDEO

Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui au declansat o ancheta dupa aparitia in mediul online a unui filmulet in care mai multi romi din orasul Murgeni sunt surprinsi in timp ce haituesc un strut pe care apoi il taie in curte.

Vaccinarea anti-Covid: 13 state UE, printre care si Romania, cer ajutor pentru vecinii estici ai Europei

Treisprezece state membre ale UE, printre care si Romania, au cerut miercuri Bruxellesului sa ajute tarile vecine din estul Uniunii sa-si vaccineze populatiile impotriva Covid-19, intr-o scrisoare transmisa Comisiei Europene si consultata de AFP.

Brokerii spera la cat mai multi emitenti noi la BVB, in acest an

Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Pentru a atrage noi investitori la bursa locala este important sa le oferim acestora cat mai multe alternative investitionale * Dragos Mesaros, Goldring: Pe langa Hidroelectrica, Aeroporturi Bucuresti sau Salrom sunt alte companii de stat care chiar ar aduce un plus pentru piata Brokerii spera ca tot mai multe companii noi sa vina la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in acest an, atat prin listari de actiuni cat si de obligatiuni, efectele benefice ale acestor operatiuni urmand sa fie resimtite nu doar la nivelul pietei de capital ci si la nivelul economiei in ansamblu.

Cele mai mari mituri despre ingrijirea dintilor de care trebuie sa te feresti

Exista o multime de mituri legate de ceea ce trebuie sa facem pentru a ne mentine sanatatea dintilor si a gingiilor. Cate dintre ele se aplica insa cu succes in viata reala? Medicul stomatolog Adrian Mina ne dezvaluie adevarul din spatele a sase din cele ai des intalnite mituri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )