Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mai multi bani pentru programul Prima Casa. Guvernul a majorat plafonul cu inca 400 milioane lei

Antena3 Antena3,
Mai multi bani pentru programul Prima Casa. Guvernul a majorat plafonul cu inca 400 milioane lei

Plafonul pentru creditele din programul Prima Casa destinate persoanelor fizize a fost majorat cu inca 400 milioane lei, suma nefolosita pana in prezent pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare. continuă pe Antena3

Programul Prima Casa: majorarea plafonului destinat persoanelor fizice

Plafonul destinat persoanelor fizice din programul Prima Casa a fost majorat cu 400 de milioane lei.

Guvernul a suplimentat plafonul de garantii pentru credite Prima Casa cu 400,5 milioane de lei

Guvernul a aprobat in sedinta de marti hotararea prin care va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane de lei, suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri.

Guvernul va suplimenta fondurile pentru Prima Casa cu 90 milioane euro

Guvernul va suplimenta plafonul de garantii pentru programul Prima Casa cu 400,5 milioane lei 90 milioane euro), suma realocata de la programul de sprijin pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, intrucat nu au fost acordate garantii din lipsa de cereri.

Plafonul pentru credite la Prima Casa a fost majorat cu inca 400 milioane lei

Plafonul pentru creditele din programul Prima Casa destinate persoanelor fizize a fost majorat cu inca 400 milioane lei, potrivit unui comunicat MFP remis azi redactiei.

Plafonul pentru credite la Prima Casa a fost majorat cu inca 400 milioane lei

Plafonul pentru creditele din programul Prima Casa destinate persoanelor fizize a fost majorat cu inca 400 milioane lei, suma nefolosita pana in prezent pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare.

Ponta: Programele Prima casa si Prima masina vor fi aplicate si pentru romanii din diaspora. Daca oferim conditii,multi se vor intoarce acasa

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Torino, ca Executivul va aplica programele de tipul Prima casa si Prima masina si pentru romanii din diaspora.

Perchezitii la Politia de Frontiera Giurgiu. Mai multi agenti, acuzati ca luau spaga

Mai multi agenti de la Politia de Frontiera Giurgiu sunt suspectati pentru luare de mita.

VIDEO. PMP Mehedinti acuza patru politisti din Baia de Arama ca ar fi agresat mai multi simpatizanti. Tomac: Vom depune plangeri pentru toate neregulile

Mai multi simpatizanti PMP care au participat la o actiune de campanie in Baia de Arama, judetul Mehedinti, ar fi fost agresati de fortele de ordine, reprezentantii acestei formatiuni politice, depunand plangere penala, in acest sens, impotriva a patru politisti.

Afla care este cea mai apreciata destinatie pentru Revelion 2015

Considerat de cei mai multi calatori ca fiind orasul recordurilor, si totodata orasul care detine cel mai vizitat loc de pe pamant, plus o multime de alte superlative impozante, Dubai ramane pe primul loc in .

Cea mai buna tableta pentru GPS companionul perfect pentru drumuri lungi

Lumea a inceput sa renunte la sistemele GPS dedicate in favoarea tabletelor. Totusi, cum te asiguri ca ai ales cea mai buna tableta pentru GPS? Playtech te ajuta cu sase propuneri. Cea mai buna tableta pentru GPS este una care il ajuta pe sofer sa ajunga cat mai usor la destinatie, care are acces la internet, o autonomie decenta si, preferabil, un ecran care sa poata face fata razelor puternice ale soarelui. Cea mai buna tableta pentru GPS este portabila [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )