Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mai multi elevi infectati cu noul coronavirus

România Liberă România Liberă,
Mai multi elevi infectati cu noul coronavirus

Avem mai putine unitati de invatamant in scenariul rosu, in care invatamantul se desfasoara exclus. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Numarul infectarilor cu noul COVID-19 creste in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare in Galati

Numarul infectarilor cu noul coronavirus este intr-o continua crestere in scoli. Tot mai multi elevi si profesori se afla in izolare la domiciliu, dupa ce au fost testati pozitiv cu COVID-19, trecandu-se la.

Cursuri suspendate si clase inchise in Capitala, dupa ce mai multi elevi au fost infectati cu coronavirus

Zeci de elevi din sectorul 4 al Capitalei invata online dupa ce patru copii din clasele unde acestia isi desfasurau cursurile au fost confirmati pozitiv cu coronavirus. Primaria sectorului a dispus dezinfectarea salilor si testarea cadrelor didactice care au intrat in contact cu elevii infectati.

UPDATE Cursuri suspendate la doua clase dela cel mai mare liceu din Galati dupa ce trei elevi au fost infectati cu noul coronavirus

Cladirea Colegiului National Costache Negri si internatul vor fi dezinfectate, in contextul in care trei elevi au fost diagnosticati cu COVID-19. Directia de Sanatate Publica Galati a declansat ancheta epidemiologica.

O scoala din Sectorul 4 al Capitalei a intrat in scenariul rosu, dupa ce doua cadre didactice si un elev au fost confirmati cu noul coronavirus

Scoala a intrat in scenariul rosu, mutand toate activitatile didactice in online, dupa ce, miercuri, au fost confirmati cu noul coronavirus doua cadre didactice si un elev.

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara: 12 decese inregistrate in ultima saptamana

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. in ultima saptamana s-au inregistrat 12 decese ale unor pacienti cu Covid 19, care aveau si alte boli.

inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Inca un jucator de la FCSB a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Conform gsp. ro, este vorba despre atacantul Alexandru Buziuc, in varsta de 26 de ani.

1.059 de noi imbolnaviri si 45 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 114. 648 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 059 de noi imbolnaviri din 21. 978 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 503 de decese, din care 45 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 496.

808 de noi imbolnaviri si 23 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, luni, la 113. 589 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 808 de noi imbolnaviri din 6. 348 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 458 de decese, din care 23 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 464.

1.231 de noi imbolnaviri si 33 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 112. 781 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 231 de noi imbolnaviri din 13. 391 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 4. 435 de decese, din care 33 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 470.

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )