Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi locuitori din Tg. Mures ar vrea referendum local pentru propunerea primarului legata de cine poate face copii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multi locuitori din Tg. Mures ar vrea referendum local pentru propunerea primarului legata de cine poate face copii

Un consilier al primarului din Targu Mures, Claudiu Maior, a anuntat, joi seara, ca mai multi locuitori si-au exprimat dorinta de a fi organizat un referendum local privind problema lansata in dezbatere de edilul Dorin Florea, in legatura cu. continuă pe Wall-Street Ro

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Lia Olguta Vasilescu: Avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca nu vom avea niciun fel de emotii

Deputatul PSD Olguta Vasilescu spune ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

Un consilier al primarului din Tg. Mures spune ca mai multi cetateni au cerut referendum local pe propunerea lui Florea ca statul sa decida cine face copii: Se analizeaza

Un consilier al primarului din Targu Mures, Claudiu Maior, a declarat ca mai multi locuitori si-au exprimat dorinta de a fi organizat un referendum local privind problema lansata in dezbatere de edilul Dorin Florea, in legatura cu responsabilitatea nasterii unui copil.

Presedintele Romaniei si premierul au, miercuri, o zi plina: Iohannis si Orban se intalnesc cu mai multi ministri, iar discutiile ar putea cuprinde mai multe teme sensibile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste miercuri cu premierul Orban si cu mai multi ministri din cabinetul sau, si anume Lucian Bode de la Transporturi, Infrastructura si Comunicatii, Virgil.

Mai multi bucatari cu stele Michelin vor ca acestea sa le fie retrase

Mai multi bucatari cer retragerea stelelor Michelin pe care le-au obtinut, invocand faptul ca presiunea este prea mare, conform CNN.

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

Cum a reusit o romanca sa nasca 20 de copii pana la varsta de 42 de ani. Este mama cu cei mai multi copii din Romania

Georgiana Vacaru, o femeie de 42 de ani din comuna argeseana Stoenesti, este mama cu cei mai multi copii din Romania. Femeia a nascut recent cel de-al 20-lea copil. Unul dintre copii s-a casatorit, iar ceilalti 19 locuiesc cu parintii.

IERI Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Importurile au depasit 1. 800 de MW, potrivit Transelectrica Consumul national de energie electrica a ajuns ieri dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, analizate de Agerpres.

Asociatia pentru pensii private: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun RANDAMENT din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG.

APAPR: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si al evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori de la Bucuresti, potrivit unui comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )