Libnet.ro
UNICEF

07:46

Mai multi ministri din Republica Moldova vin la Bucuresti. Grupul de lucru interministerial romano-moldovean se reuneste marti, 23 iulie

B1 B1,
Mai multi ministri din Republica Moldova vin la Bucuresti. Grupul de lucru interministerial romano-moldovean se reuneste marti, 23 iulie

Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Republica Moldova, vine la Bucuresti, pentru a participa la reuniunea Grupului de lucru interministerial dintre cele doua state de pe malurile. continuă pe B1

VIDEO Un preot din Republica Moldova a legat un caine de masina si l-a tarat pe asfalt

Preotul Ghenadie Valuta din localitatea Anenii Noi, in Republica Moldova, a legat un caine cu un lant de masina si l-a tarat pe asfalt. Imaginile au fost publicate de Asociatia obsteasca pentru Protectia Animalelor fara Adapost ALGA, scrie realitatea. md.

Un TURIST belgian, BATUT CRUNT de mai multi CIOBANI din Colibita. Motivul e de-a dreptul uluitor (VIDEO)

Un turist belgian a fost batut crunt de mai multi ciobani, in zona Colibita. Altercatia a pornit dupa ce o caruta a fost rasturnata de caii care s-au speriat de motoarele barbatului si ale prietenilor.

Romania si Republica Moldova ar putea cumpara medicamente impreuna. Premierul moldovean Maia Sandu: Cu cat piata este mai mare, cu atat pretul este mai mic

Premierul Maia Sandu sustine ca Republica Moldova ii va inainta Romaniei, saptamana viitoare, o propunere ca cele doua state sa cumpere medicamente impreuna.

Cine este Gicu, omul care ar fi platit pentru studiile fiului lui Iurie Leanca din miliardul furat din Republica Moldova. Fostul premier moldovean a invocat acest nume cand i s-au cerut explicatii

Presa de peste Prut a aflat cine este Gicu, persoana invocata de fostul premier moldovean Iurie Leanca atunci cand a incercat sa explice prin cine au ajuns banii din companiile lui Ilan Sor pentru plata.

Mai multi turisti, amendati pentru ca au hranit un URS in Arges. Cat i-a costat aventura

Mai multi turisti au fost amendati de jandarmii din Arges, dupa ce au hranit un urs, in zona de picnic a comunei Arefu, potrivit news. ro.

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

Temperaturi record inregistrate in weekend in mai multe state din SUA

Mai multe state din SUA au inregistrat recorduri de temperatura duminica ca urmare a unui val de can.

Avengers: Endgame a detronat Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie

Productia Marvel Studios Avengers: Endgame Razbunatorii: Sfarsitul jocului a devenit lider in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, titlu detinut anterior de lungmetrajul Avatar, de James Cameron, potrivit Variety, citata de Mediafax.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

ştiri de la B1

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )