Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Un preot din Republica Moldova a legat un caine de masina si l-a tarat pe asfalt

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Un preot din Republica Moldova a legat un caine de masina si l-a tarat pe asfalt

Preotul Ghenadie Valuta din localitatea Anenii Noi, in Republica Moldova, a legat un caine cu un lant de masina si l-a tarat pe asfalt. Imaginile au fost publicate de Asociatia obsteasca pentru Protectia Animalelor fara Adapost ALGA, scrie realitatea. md. continuă pe Hotnews

Mai multi ministri din Republica Moldova vin la Bucuresti. Grupul de lucru interministerial romano-moldovean se reuneste marti, 23 iulie

Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene din Republica Moldova, vine la Bucuresti, pentru a participa la reuniunea Grupului de lucru interministerial dintre cele doua state de pe malurile.

VIDEO Caz revoltator in R. Moldova. Motivul pentru care un preot a legat un caine de masina si l-a tarat pe sosea

Preotul din Anenii Noi Ghenadie Valuta a fost surprins de catre un martor cum a legat un caine de masina si il tara pe sosea. Preotul si-a justificat gestul prin faptul ca nu a dorit sa-si murdareasca automobilul, dar si pentru ca animalul ar fi fost agresiv.

IMAGINI TERIFIANTE! Un preot a legat un caine de masina si l-a tarat pe asfalt (VIDEO)

Un preot din Republica Moldova a legat un caine cu un lant de masina si l-a tarat pe asfalt. Satana cu sutana a spus ca patrupedul ar fi muscat un copil si a vrut sa-l scoata afara din.

Romania si Republica Moldova ar putea cumpara medicamente impreuna. Premierul moldovean Maia Sandu: Cu cat piata este mai mare, cu atat pretul este mai mic

Premierul Maia Sandu sustine ca Republica Moldova ii va inainta Romaniei, saptamana viitoare, o propunere ca cele doua state sa cumpere medicamente impreuna.

Cine este Gicu, omul care ar fi platit pentru studiile fiului lui Iurie Leanca din miliardul furat din Republica Moldova. Fostul premier moldovean a invocat acest nume cand i s-au cerut explicatii

Presa de peste Prut a aflat cine este Gicu, persoana invocata de fostul premier moldovean Iurie Leanca atunci cand a incercat sa explice prin cine au ajuns banii din companiile lui Ilan Sor pentru plata.

Stirile ProTV Un sofer a prezentat permisul din Republica Socialista Romania. Ce a patit

Tras pe dreapta de politie, un barbat de 68 de ani din Suceava le-a aratat agentilor un carnet de conducere eliberat in anul 1971, de Republica Socialista Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )