Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mai multi morti si zeci de raniti intr-un incendiu la Paris. Au fost mobilizati sute de pompieri

B1 B1,
Mai multi morti si zeci de raniti intr-un incendiu la Paris. Au fost mobilizati sute de pompieri

Trei persoane au murit si alte 27 au fost usor ranite si intoxicate cu fum, in urma unui incendiu care a avut loc sambata dimineata intr-un imobil din centrul Parisului, relateaza huffingtonpost. fr. Dintre. continuă pe B1

VIDEO Incendiu la o pensiune din Tulcea. Mai multi turisti s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea, iar mai multi turisti s-au autoevacuat. Pompierii intervin cu patru autospeciale, relateaza Mediafax.

Tara in care tot mai multi copii se nasc cu sase degete: cum explica medicii aceasta situatie

Tot mai multi copii se nasc cu anomalii, iar medicii isi gasesc cu greu explicatii pentru aceasta situatie. La nastere, parintii observa ca unii copii se nasc cu sase degete si fara sprancene. in Coreea de Nord, s-au inmultit cazurile de nasteri cu anomalii. Copiii se nasc cu sase degete la o mana, nu au .

Destinatia de vacanta preferata de romani, locul unde mor subit si inexplicabil mai multi turisti

Una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani a devenit recent un loc sumbru, unde turistii au inceput sa moara in mod subit si inexplicabil. Din cauza numeroaselor decese din ultimele luni, tot mai multi turisti straini se tem sa mai calatoreasca in acel loc, insa autoritatile si oamenii care se ocupa direct de turisti, .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )