Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Incendiu la o pensiune din Tulcea. Mai multi turisti s-au autoevacuat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Incendiu la o pensiune din Tulcea. Mai multi turisti s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea, iar mai multi turisti s-au autoevacuat. Pompierii intervin cu patru autospeciale, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Destinatia de vacanta preferata de romani, locul unde mor subit si inexplicabil mai multi turisti

Una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani a devenit recent un loc sumbru, unde turistii au inceput sa moara in mod subit si inexplicabil. Din cauza numeroaselor decese din ultimele luni, tot mai multi turisti straini se tem sa mai calatoreasca in acel loc, insa autoritatile si oamenii care se ocupa direct de turisti, .

Incendiu la o pensiune din Mahmudia: mai multe persoane au parasit imobilul cand au izbucnit flacarile FOTO, VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea tulceana Mahmudia, mai multe persoane reusind sa iasa la timp cand au aparut flacarile si nu au existat persoane ranite.

Incendiu provocat din cauza mai multor copii care s-ar fi jucat cu focul. O fetita de doi ani, din Arad, a suferit arsuri pe 60% din suprafata corpului

O copila de doi ani a suferit arsuri de gradul II pe 60% din suprafata corpului, in urma unui incendiu care a avut loc joi in judetul Arad. Micuta va fi transportata la un spital din Bucuresti cu.

VIDEO Imagini revoltatoare in Baia Mare. Mai multi tineri lovesc fara mila un cal, dupa ce animalul nu poate trage un stalp de beton mai greu ca el

Imagini de o cruzime rara au fost surprinse pe un camp din municipiul Baia Mare. Mai multi tineri au fost filmati in timp ce chinuie un cal, punandu-l sa traga un stalp de beton. Si pentru ca animalul nu putea sa traga, acestia l-au lovit cu salbaticie.

Tara in care tot mai multi copii se nasc cu sase degete: cum explica medicii aceasta situatie

Tot mai multi copii se nasc cu anomalii, iar medicii isi gasesc cu greu explicatii pentru aceasta situatie. La nastere, parintii observa ca unii copii se nasc cu sase degete si fara sprancene. in Coreea de Nord, s-au inmultit cazurile de nasteri cu anomalii. Copiii se nasc cu sase degete la o mana, nu au .

Dupa votul din 26 mai, detinatorii puterii vor prelua si guvernarea?

In urma votului din 26 mai, dincolo de motiuni de cenzura si altele asemenea, adevarata intrebare es.

Mai multi morti si zeci de raniti intr-un incendiu la Paris. Au fost mobilizati sute de pompieri

Trei persoane au murit si alte 27 au fost usor ranite si intoxicate cu fum, in urma unui incendiu care a avut loc sambata dimineata intr-un imobil din centrul Parisului, relateaza huffingtonpost. fr. Dintre.

Toti copiii au nevoie de gradinita. Modificari la Legea 2482015 pentru a sprijini mai multi copii sa mearga la gradinita

Din 2016, statul roman ofera tichete sociale de 50 de lei pe luna pentru a creste prezenta copiilor saraci la gradinita si a reduce astfel riscul de abandon scolar, pe termen lung. Anual, pentru Legea.

Ar putea CCR invalida REFERENDUMUL din 26 mai? Gheorghe Iancu: Exista acest risc Zegrean: Nu cred ca se pune problema

EXCLUSIV ONLINE Curtea Constitutionala ar urma sa dezbata pe 27 iunie rezultatele referendumului pe justitie, convocat de presedintele Klaus Iohannis pe 26 mai. intre timp, in spatiul public au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )