Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tara in care tot mai multi copii se nasc cu sase degete: cum explica medicii aceasta situatie

Playtech Playtech,
Tara in care tot mai multi copii se nasc cu sase degete: cum explica medicii aceasta situatie

Tot mai multi copii se nasc cu anomalii, iar medicii isi gasesc cu greu explicatii pentru aceasta situatie. La nastere, parintii observa ca unii copii se nasc cu sase degete si fara sprancene. in Coreea de Nord, s-au inmultit cazurile de nasteri cu anomalii. Copiii se nasc cu sase degete la o mana, nu au . continuă pe Playtech

Decizie socanta! Pedofilul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala, lasat in libertate

Decizie socanta a magistratilor! Barbatul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala a fost lasat in libertate. Dupa numai o noapte petrecuta in spatele gratiilor, suspectul a fost lasat sa.

Stirile ProTV: Diferenta dintre bio, eco si natural. Capcana in care pica tot mai multi romani

Bio, eco sau natural? Este una dintre intrebarile care ii macina pe romanii bombardati cu informatii, in piete si magazine, despre hrana sanatoasa.

Toti copiii au nevoie de gradinita. Modificari la Legea 2482015 pentru a sprijini mai multi copii sa mearga la gradinita

Din 2016, statul roman ofera tichete sociale de 50 de lei pe luna pentru a creste prezenta copiilor saraci la gradinita si a reduce astfel riscul de abandon scolar, pe termen lung. Anual, pentru Legea.

Destinatia de vacanta preferata de romani, locul unde mor subit si inexplicabil mai multi turisti

Una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani a devenit recent un loc sumbru, unde turistii au inceput sa moara in mod subit si inexplicabil. Din cauza numeroaselor decese din ultimele luni, tot mai multi turisti straini se tem sa mai calatoreasca in acel loc, insa autoritatile si oamenii care se ocupa direct de turisti, .

Pui de urs, chinuit de mai multi barbati langa o padure. Politistii au deschis dosar penal

Imagini incredibile! Politistii din Brasov au deschis un dosar de cercetare penala, in cursul zilei de luni, pentru braconaj, dupa ce pe o retea de socializare a aparut un filmulet in care doi barbati chinuiau un ursulet. Pui de urs chinuit de doi barbati din Brasov Imagini socante! Doi localnici din Brasov au chinuit un .

Pui de URS, chinuit de mai multi romi din Brasov (VIDEO)

Un videoclip in care mai multi sateni din Augustin, judetul Brasov, se pare, chinuie un pui de urs, a fost postat pe un gup de protectia animalelor pe Facebook. in filmulet se vede puiul de urs, ingrozit, iar.

Confruntari violente pe strazile din Constanta intre politisti si mai multi talhari

Lupte de strada la Constanta intre politie si mai multi talhari extrem de agresivi. Scandalul a inceput aproape de miezul noptii in timp ce agentii unei firme de paza verificau un obiectiv din.

CE Under 21: Romania, echipa cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii

Nationala de tineret a Romaniei este echipa de la Campionatul European cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii Euro U21, informeaza frf. ro.

Record de temperatura la nivel mondial. Tara care s-a topit la 63 de grade Celsius: cinci oameni au murit

Planeta a mai marcat un record in materie de temperaturi ridicate. Mercurul din termometre a urcat pana la 63 de grade Celsius, cea mai ridicata temperatura inregistrata vreodata pe Terra. Suntem in plina vara, dar schimbarile climatice la care e supusa planeta incep deja sa produca efecte negative. in Kuweit s-a inregistrat cea mai mare .

Utile: Cinci caini prietenosi cu cei mici. Si rase recomandate pentru copiii alergici; Apa plata vs apa minerala: care este mai sanatoasa si hidrateaza intens

Cum previi petele de transpiratie de pe haine in vara. Poarta haine din bumbac. Fiind o fibra naturala, bumbacul permite pielii sa. Una dintre cele mai comune boli din lume este provocata de consumul de paine si nu are simptome. O anemie care nu mai trece, dificultatea de concentrare sunt semne care pot anunta boala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.196 seconds )