Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mai multi oameni din Brasov au auzit zgomote ciudate care veneau dintr-o gura de canal. Ce au gasit atunci cand au reusit sa se uite in canalizare

Antena3 Antena3,
Mai multi oameni din Brasov au auzit zgomote ciudate care veneau dintr-o gura de canal. Ce au gasit atunci cand au reusit sa se uite in canalizare

Un pui de urs, care a cazut intr-un canal colector aflat in curtea unei societati comerciale din orasul Victoria, a fost salvat, reusind sa se catere pe un trunchi de brad introdus in canal in acest. continuă pe Antena3

Dotarile masinilor pe care cei mai multi soferi le utilizeaza gresit. Atentie! Pot provoca accidente

Numerosi soferi romani folosesc dotarile masinilor gresit. Cea mai mare problema este ca astfel de obiceiuri ii pun pe alti soferi si pe pietoni in pericol si pot provoca accidente. Asadar, ia aminte la ce se spune in articol si corecteaza-ti obiceiurile care te pun si in pericol, dar creeaza si defectiuni masinii. Masinile care .

Trafic blocat pe DN 13 A, dupa ce mai multi copaci au fost doborati de vant

Traficul rutier pe DN 13 A, in judetul Harghita, este blocat, miercuri, dupa ce mai multi copaci au .

Incidente grave la BAC 2019, Limba Romana. Mai multi elevi au fost eliminati. Care a fost motivul

Incidentele nu se tin departe de examenul de Bacalaureat nici anul acesta. Care sunt cele mai grave care s-au petrecut? Pentru ce au riscat elevii eliminarea din examenul maturitatii? Incidente grave BAC 2019. Elevi eliminati de la Limba Romana Numerosi candidati au fost eliminati de la examenul de Bacalaureat dupa ce au incercat fraudarea acestuia.

Siria: Coalitia internationala spune ca a omorat mai multi agenti afiliati Al-Qaida

Coalitia internationala antijihadista a a anuntat luni ca a omorat mai multi lideri afiliati Al-Qaida din nord-vestul Siriei, relateaza AFP.

Facebook, WhatsApp si Instagram, indisponibile in mai multe zone din lume

Platformele Facebook, WhatsApp si Instagram sunt indisponibile miercuri, in mai multe zone din lume, anunta Downdetect.

Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a dezvaluit marele secret. Cine e, de fapt, tatal Elizei

Adriana Iliescu este cea mai batrana mama din Romania. Cu toate ca multe detalii despre aceasta au iesit la iveala odata cu titlul din Cartea Recordurilor, niciodata nu a spus cine este, de fapt, tatal Elizei. Adriana Iliescu a vorbit despre tatal Elizei Adriana Iliescu a devenit mama la 66 de ani. in anul 2005 .

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

Cat costa cea mai scumpa Dacia din Romania si cum arata modelul configurat. Ce dotari are

Cea mai scumpa Dacia din Romania, la momentul actual nu are un pret chiar atat de mare pe cat te-ai astepta. Desigur, cand vine vorba de preturi, fiecare se raporteaza la ele diferit, pentru.

BURSELE DIN LUME Euro Stoxx 50, la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni

Bursele din Europa au urcat ieri, indicele european Euro Stoxx 50 ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni, dupa ce Statele Unite si China au decis sa reia negocierile comerciale dupa un lung impas).

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )