Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi raniti de dupa protestul de vineri au solicitat certificate medico-legale

Antena3 Antena3,
Mai multi raniti de dupa protestul de vineri au solicitat certificate medico-legale

Mai multi participanti la protestul de vineri din Piata Victoriei s-au dus sambata si duminica la Institutul National de Medicina Legala INML) pentru a obtine certificate medico-legale, au declarat. continuă pe Antena3

Pozitia SRI, dupa protestul de vineri

Serviciul Roman de Informatii a reactionat dupa protestul de vineri, spunand ca informatiile detinute au fost transmise structurilor MAI si condamna incercarile de atragere a institutiei in teorii ale.

Care este starea persoanelor internate in spital, dupa protestul de vineri

Persoanele care au participat la mitingul de vineri din Piata Victoriei si care au fost internate la Spitalul de Urgenta Floreasca sunt in stare stabila, a declarat sambata, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD.

Mai multi oameni din Iasi au fost muscati de serpi. Autoritatile sunt iN ALERTA (VIDEO)

Autoritatile din Iasi sunt in alerta dupa ce mai multi oameni au fost muscati de serpi, in ultimele zile. Doi dintre ei au ajuns la spital duminica dimineata. Este vorba despre o femeie de 34 de ani care a .

Catalin Tolontan: Gazele jandarmilor vor aduce maine de doua ori mai multi oameni in strada! Dragnea si guvernul Dancila tocmai si-au facut rost de o tara impotriva

Jurnalistul Catalin Tolontan critica, intr-un editorial aparut pe site-ul Libertatea, interventia in forta a Jandarmeriei la protestul diasporei din Piata Victoriei. Jandarmii au facut vineri seara.

Avertismentul Jandarmeriei, dupa protestul de vineri

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a declarat ca si sambata exista posibilitatea aparitiei unor persoane agresive in Piata Victoriei si a facut un apel la manifestanti sa se.

Adrian Nastase, reactie dupa protestul de vineri

Fostul premier Adrian Nastase scrie despre evenimentele recente si face un apel la echilibru, in timp ce remarca faptul ca dreapta se foloseste de acest prilej pentru a-si avansa propria agenda.

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa protestul de vineri: Iohannis este sponsorul politic al violentei, timoreaza fortele de ordine

Liviu Dragnea il acuza pe Klaus Iohannis ca sustine violentele din Piata Victoriei si timoreaza fortele de ordine prin cererea adresata procurorilor de anchetare a Jandarmeriei, potrivit unui comunicat al presedintelui PSD.

Carmen Dan, PRIMA REACTIE dupa actiunea in forta a jandarmilor in Piata Victoriei: Nu ministrul coordoneaza interventiile Jandarmeriei (VIDEO)

La o zi dupa protestele violente din Piata Victoriei, ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a facut aparitia la Spitalul Floreasca acolo unde sunt internati mai multi raniti in urma interventiei brutale a.

PROTEST DIASPORA. Mai multi protestatari retinuti de jandarmi. Unul dintre ei avea un dispozitiv cu electrosocuri

Unul dintre protestatarii ridicati, vineri, de jandarmi din Piata Victoriei avea un dispozitiv cu electrosocuri, precizeaza reprezentantii Jandarmeriei Capitalei. 34 de manifestanti si doi jandarmi au avut nevo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )