Libnet.ro
UNICEF

22:00

Au sapat o groapa in curtea unei manastiri din Iasi si au gasit ceva uluitor! E o adevarata comoara

Antena3 Antena3,
Au sapat o groapa in curtea unei manastiri din Iasi si au gasit ceva uluitor! E o adevarata comoara

O comoara a fost descoperita la Iasi, in curtea Manastirii Frumoasa. Arheologii sunt de parere ca au descoperit un mormant care dateaza din perioada anilor 1500, informeaza libertatea. ro. Alaturi de mai multe. continuă pe Antena3

Descoperire SOCANTA in curtea unei manastiri din ROMANIA! Incredibil ce a iesit din PAMANT! Oamenii si-au facut CRUCE (FOTO)

O descoperire neasteptata a avut loc in curtea Manastirii Frumoasa din Iasi! Arheologiicare lucrau la restaurarea edificiului religios au dat peste un mormant, despre care se crede ca dateaza din.

Caz DE NECREZUT in Calarasi: O nunta de romi a fost organizata in curtea unei scoli. Jandarmii au actionat imediat

O nunta de romi din Calarasi a fost intrerupta miercuri de jandarmi, patrula intervenind din cauza zgomotului. Mai mult, nuntasii isi instalasera gratarele cu mici in curtea unei scoli. Conform.

Barbatul care a EVADAT de la sediul unei instante din Bucuresti a fost prins! INCREDIBIL unde a fost gasit de politisti

Barbatul care a evadat ieri din sediul Judecatoriei Sector 3 a fost depistat pe strada, pe raza Sectorului 3. in prezent, acesta se afla in custodia politistilor. Potrivit politistilor, barbatul era.

Povestea unei tinere din Romnia care a fost rapita la Londra si silita sa se prostitueze: Am fost fericita cnd traficantii au fost arestati, dar nemultumita de sentinte. Presupun ca nimic nu e just n viata asta

Povestea unei tinere romance care a ajuns victima a unei retele de trafic de femei, fiind silita sa se prostitueze la scurt timp dupa ce a plecat la Londra pentru studii este relatata pe larg de jurnalistii de laBBC News. Ana a plecat din Romania cu intentia de a-si continua studiile in capitala Marii Britanii, dar, mai intai avea nevoie de bani asa ca a avut mai multe slujbe temporare: ospatarita, femeie de serviciu, meditator la matematica. Apoi, intr-o zi de martie din 2011 a fost rapita in plina strada, dusa in Irlanda de Nord unde a trait iadul timp de noua luni.

Cum sa construiesti mai putin, pe aceiasi bani: Largirea unei strazi din Capitala costa tot 10 milioane de euro, desi s-a renuntat practic la jumatate din proiectul scos initial la licitatie si pentru care constructorul a depus oferta

Proiectul actual de largire a Soselei Fabrica de Glucoza din Capitala va costa tot 10 milioane de euro, desi lucrarile au fost injumatatite fata de proiectul initial scos la licitatie si pentru care constructorul castigator a depus oferta. Autoritatile bucurestene au decis anii trecuti, dupa ce au lansat licitatia si constructorii au depus ofertele finale, sa renunte la realizarea unui drum colector, a circa 400 de locuri de parcare si a unei bretele cu doua benzi dinspre Calea Floreasca. in ciuda modificarilor, licitatia nu a fost anulata si relansata, ci contractul a fost semnat asa. Acum constructorul a realizat noul proiect, mai putin complex, dar Primaria anunta ca valoarea contractului este aceeasi cu cea din oferta licitatiei pentru proiectul initial.

Mai multe autovehicule in flacari in afara unei inchisori din Marea Britanie, dupa ce doi mascati inarmati au fost vazuti fugind de la locul incidentului

Mai multe masini au luat foc in afara inchisorii din Birmingham, dupa ce doi barbati mascati inarmati cu arme de foc au fost vazuti de fugind de la locul incidentului, a spus politia. Politia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )