Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi papagali care injurau si radeau la propriile obscenitati au fost inlaturati dintr-un parc din Anglia

B1 B1,
Mai multi papagali care injurau si radeau la propriile obscenitati au fost inlaturati dintr-un parc din Anglia

Directorul executiv al Lincolnshire Wildlife Park a trebuit sa scoata temporar cinci papagali nou adoptati din fata publicului dupa ce au inceput sa injure clientii. Grupul de papagali gri africani care au. continuă pe B1

Mai multi papagali care s-au invatat reciproc sa injure si sa rada la propriile obscenitati au fost inlaturati dintr-un parc din Anglia

Un grup de papagali gri africani care au trait in carantina impreuna intr-un parc zoologic din Lincolnshire, Anglia, s-au invatat reciproc cum sa injure si sa rada de propriile cuvinte obscene, relateaza Business Insider.

Se ascut cutitele in PNL. Mai multi membri PNL Galati cer dizolvarea filialei si inlaturarea liderului George Stanga

Mai multi membri PNL Galati cer conducerii centrale a partidului dizolvarea conducerii filialei judetene si numirea unei echipe interimare. Solicitarea vine dupa rezultatele slabe inregistrate de liberali in acest judet, in care PSD a recastigat cu peste 50% atat Primaria municipiului resedinta de judet, prin Ionut Pucheanu, cat si sefia Consiliului Judetean, prin Costel Fotea.

Simona Halep rupe tacerea despre plecarea ei de acasa: Pentru a avea mai multi parteneri. Am decis singura

Simona Halep vine cu detalii despre plecarea ei de acasa. Celebra sportiva a marturisit de ce a luat aceasta decizie. Care a fost motivul si ce spune despre cele mai grele momente din viata sa? Simona Halep, despre plecarea ei de acasa Campioana noastra nu vorbeste des despre momentele cruciale din viata sa. Aceasta este .

Bataie intre mai multi barbati langa o sectie de votare. Unde a avut loc incidentul

Un coflict a izbucnit intre mai multi barbati in apropierea unei sectii de votare. Incidentul a avut locinjudetul Dolj. Conflictul s-a incheiat la sosirea politistilor. Barbatii sunt acum anch.

Bataie la o sectie de votare din Dolj. Mai multi barbati s-au lovit cu pumnii

Mai multi barbati s-au luat la bataie in zona unei sectii de votare din judetul Dolj. Conflictul s-a incheiat doar dupa sosirea politistilor, iar in prezent, scandalagii sunt anchetati.

DNA: inchisoare cu suspendare pentru mai multi ofiteri care au girat furtul a peste 1 milion lei pentru lucrari la baza Deveselu

Mai multi ofiteri, dar si personal civil, au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, recunoscandu-si vinovatia, pentru ca in 2013-2014 au acceptat la plata documente care atestau o situatie fictiva. Alti inculpati au fost trimisi in judecata. Peste 1 milion lei au fost astfel platiti pentru lucrari neexecutate la baza militara Deveselu.

Alimentul consumat mai putin, dar care are beneficii multiple. De ce ar trebui sa mancam mai des

Poate cel mai iubit dulce din lume, ciocolata poate fi un aliment cu beneficii multiple pentru organism. Partea si mai buna este ca ne putem bucura de ea mai des decat pana acum! Ciocolata are beneficii multiple pentru sanatate Daca rezisti cu greu in fata unei tablete de ciocolata, specialistii au o veste minunata pentru .

Conflictul din Ngorno-Karabakh ia amploare. Peste 16 militari si mai multi civili si-au pierdut viata in confruntari, alte 100 de persoane au fost ranite

Ostilitatile dintre Azerbaijan siArmenia s-au reluat in enclava Ngorno-Karabakh, o regiune separatista care se afla in interiorul Azerbaidjanului, dar este condusa de etnici armeni. Cel putin 16.

KELEMEN HUNOR: Putem spune ca avem 199 de primari, mai multi ca in 2016

Liderul UDMR Kelemen Hunor a anuntat ca Uniunea a obtinut la alegerile locale un numar de 199 de mandate de primari, mai mult ca la scrutinul din 2016, cand era 195 de edili. El a adaugat ca UDMR a reusit sa creasca si numarul de mandatel in consiliile locale, la Sfantu Gheorghe de la 15 la 18, la Targu Secuiesc de la 11 la 13 si in judetul Covasna de la 20 la 22 de consilieri. Si la Miercurea Ciuc, pe langa mandatul la primarie castigat de formatiune sunt acum si 15 consilieri locali, in loc de 13 cati erau inainte, conform news. ro.

DOLJ: Bataie intre mai multi barbati langa o sectie de votare

Un conflict intre mai multe persoane a izbucnit, duminica, in apropierea unei sectii de votare din judetul Dolj, iar doi barbati au fost loviti cu pumnii in fata de alti doi, fiind nevoie de interventia fortelor de ordine pentru aplanarea scandalului, conform news. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )