Libnet.ro
UNICEF

15:45

TRAGEDIE... A murit cel mai bun vanzator de masini din lume! Tristete FARA MARGINI pentru soferii din toata lumea

B1 B1,
TRAGEDIE... A murit cel mai bun vanzator de masini din lume! Tristete FARA MARGINI pentru soferii din toata lumea

Joe Girard, fostul detinator al titlului Guinness pentru cel mai bun vanzator de masini din lume, a murit in urma cu cateva zile, la varsta de 90 de ani, potrivit auto-bild. ro. Asadar, presa de peste ocean. continuă pe B1

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 1 - 8 MARTIE Crestere de 2,32% pentru indicele BET-XT

Indicele BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a marcat o crestere de 2,32%, in intervalul 1 - 8 martie, pe fondul unui context favorabil care a caracterizat piata, in general, si cativa dintre cei mai lichizi emitenti de la bursa locala.

Captain Marvel, cel mai bun debut al unui film cu o protagonista. incasari uriase la nivel global VIDEO

Lungmetrajul Captain Marvel, cu Brie Larson 29 de ani) in rol principal, a inregistrat cel mai bun debut la nivel global pentru un film cu o protagonista.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 5 - 12 MARTIE Dupa o corectie de 3%, aurul revine pe crestere

Cotatia aurului a marcat un avans de 1,38%, in intervalul 5 - 12 martie, revenind astfel pe un drum ascendent si depasind, din nou, pragul psihologic de 1. 300 dolari/uncie, dupa ce in perioada 27 februarie - 4 martie, pretul metalului galben s-a retras circa 3%, pana la aproximativ 1. 287 dolari/uncie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 4 - 11 MARTIE Santierul Naval Orsova - liderul rentabilitatilor de la BVB

Conducerea companiei a propus actionarilor distribuirea sub forma de dividende a aproape 90%, din profitul anului trecut Intentia conducerii Santierul Naval Orsova SNO) de a distribui suma de 2,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a 88% din profitul net al anului trecut, de 2,85 milioane de lei, a propulsat actiunile SNO pe prima treapta a rentabilitatilor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in intervalul 4 - 11 martie, in conditiile in care, in ultima sedinta de tranzactionare inclusa in perioada avuta in vedere, cand compania a publicat propunerea de dividend, cotatia SNO a urcat cu 7,84%, pana la 2,74 lei, pe fondul unui volum de 2. 746 de titluri, peste media ultimei luni de tranzactionare, de circa 1. 000 de actiuni. Valoarea unitara a dividendului pe care actionarii companiei trebuie sa-l voteze in adunarea din 17 aprilie este de 0,22 lei care, fata de cotatia SNO din data de 8 martie, de 2,54 lei, oferea investitorilor un randament brut de 8,66%.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 FEBRUARIE - 7 MARTIE Certinvest BET Index, pe primul loc in topul fondurilor de investitii

Raportand un avans de 3,03%, in raport cu moneda unica europeana, titlurile Certinvest BET Index ocupa prima pozitie in clasamentul fondurilor de investitii, in intervalul 27 februarie-6 martie.

Cel mai lung viaduct rutier din Romania are grave probleme de stabilitate si va fi expertizat. Nu este exclus sa fie inchis

Podul are o lungime de 1,3 kilometri si leaga orasul Galati de ArcelorMittal si de cel mai important drum judetean. Viaductul are o vechime de peste 50 de ani, iar cu trecerea timpului s-a subrezit tot mai mult pe fondul lipsei lucrarilor de intretinere.

IN ULTIMELE PATRU LUNI: Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel

Pretul petrolului Brent a urcat astazi la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului.

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume, livrand peste o treime din totalul mondial, fiind urmate la mare distanta de Rusia, potrivit unui raport publicat luni de Stockholm International Peace Research Institute SIPRI), citat de Radio Free Europe/Radio Liberty.

Cel mai puternic BMW e un ursulet cu record de viteza pe gheata

Batranul BMW E30 M3 a stabilit un record greu de batut de alte masini din aceeasi categorie si de aceeasi varsta. Cel mai puternic si mai rapid ursulet din lume a depasit 340.

IOHANNIS: in valorizarea libertatii, societatea omeneasca nu cunoaste un alt instrument mai bun decat educatia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca, in valorizarea libertatii, societatea omeneasca nu cunoaste un alt instrument mai bun decat educatia.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )