Libnet.ro
UNICEF

09:30

Mai multi protestatari au fost arestati la Melbourne. Ce s-a intamplat

B1 B1,
Mai multi protestatari au fost arestati la Melbourne. Ce s-a intamplat

Politia a arestat duminica,la Melbourne, mai multi oameni care nu au respectatordinele autoritatilor de a ramane in casasi care au iesit in strada pentru a protesta, conform. continuă pe B1

Mai multi protestatari de la Termocentrala Mintia, prezenti la Serbarile Nationale de la Tebea: De opt zile, un colos energetic de 1.275 MW este oprit din lipsa de carbune

Mai multi protestatari de la Termocentrala Mintia, printre care si grevisti ai foamei, s-au aflat duminica la Tebea, la manifestarile comemorative dedicate lui Avram Iancu, pentru a le prezenta participantilor la acest eveniment situatia in care se afla producatorul de energie electrica, potrivit Agerpres.

Zeci de manifestanti care se opun restrictiilor de pandemie au fost arestati la Melbourne

Politia australiana a arestat, duminica, la Melbourne, mai mult de 70 de persoane care au incalcat ordinele autoritatilor de a ramane in casa si care au iesit in strada pentru a protesta fata de izolarea la domiciliu, scrie AFP, conform news. ro.

O grupare din Belgia a comis peste 100 de jafuri. Trei barbati au fost arestati

Mai multi romani sunt suspectati ca au comis mai multe jafuri in Belgia, din 2016. Cum au actionat hotii Acestia au comis peste100 de jafuri din locuinte, in special.

Ce au putut sa fure mai multi infractori romani in Belgia. Cum s-a incheiat totul

Pentru desfiintarea unui grup infractional organizat au fost necesare 11 perchezitii la domiciliu. Seful grupului, care actiona in Belgia, Nicusor Rosculet se afla de anul trecut in custodia politiei belgiene. Oamenii legii au extins insa ancheta si la apropiatii infractorului si astfel au descoperit intreaga activitate a grupului. Ce au putut sa fure mai multi .

Fiul unei cunoscute judecatoare din Pitesti, retinut dupa ce si-a taiat mai multi prieteni

Fiul unei cunoscute judecatoare din Pitesti a fost retinut de anchetatori, noaptea trecuta, dupa ce a fost implicat intr-un scandal in care s-ar fi certat cu cativa prieteni si i-a taiat cu un cutit.

Incident revoltator. O tanara de 17 ani a fost rapita de pe strada de mai multi barbati. Ce s-a intamplat mai tarziu

O fatain varsta de17 ani din Africa de Sud a fost violata de trei grupuri diferite de barbati pe un teren de fotbal. Tanara a fost rapita de pe strada Aceasta a fost.

Digi24: Sfidare la adresa lui Vladimir Putin. Disidenti rusi: Suntem mai multi. Nu ne pot otravi pe toti!

Piotr Verzilov stie ce inseamna sa te bucuri de viata de parca fiecare zi ar fi ultima. in 2018 a fost otravit la Moscova, la fel ca activistul Aleksei Navalnii luna trecuta, si a fost tratat in acelasi spital din Berlin.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )