Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi romani MORTI din cauza VIRUSULUI GRIPAL! Ministrul Pintea avertizeaza: Perioada de varf, in februarie

B1 B1,
Mai multi romani MORTI din cauza VIRUSULUI GRIPAL! Ministrul Pintea avertizeaza: Perioada de varf, in februarie

Patru romani au murit din cauza virusul gripal,d e la inceputul sezonului. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie. Pintea a avertizat ca se. continuă pe B1

Tot mai multi romani se roaga la acesti doi sfinti mai putin cunoscuti. Motivul este incredibil

Sfantul Efrem cel Nou ajuta la gasirea unui loc de munca Cinstitei egumene i se adreseaza Dimitrios Barbarigos cu scuzele de a nu fi trimis mai devreme propria marturie despre ajutorul primit de la Sfantul.

Incredibil! De ce au inceput tot mai multi romani sa poarte o folie de staniol in buzunar

In luna ianuarie a anului trecut, potrivit unui raport Mastercard, la nivel global se numarau 370 de milioane de carduri contactless acceptate in peste 8 milioane de locatii in 111 tari. Acest lucru inseamna.

Bataie cu pumni si picioare in traficul din Capitala. Mai multi barbati au fost implicati (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse in traficul din Bucuresti. Soferul unei masini a fost impins cu picioarele de un taximetrist. in incaierarea la care au luat parte mai multi barbati, au zburat pumni si.

Teroare intr-un bar din Valcea. Mai multi oameni au fost amenintati cu cutitul

Un individ a scos cutitul si a amenintat mai multi oameni dintr-un bar din comuna Berbesti, Valcea. Oamenii spun ca de ani de zile sunt terorizati de o familie din localitate si se plang ca nici.

Cazul nregistrarilor de la DNA Oradea - Mai multi procurori, chemati la audieri la Sectia de anchetare a magistratilor

Mai multi procurori din DNA Oradea au fost chemati la audieri, miercuri, la Sectia pentru anchetarea magistratilor din Parchetul General, in urma inregistrarii aparute in spatiul public in care se vorbeste despre linistirea judecatorilor, a declarat pentru Mediafax Adina Florea, procurorul-sef adjunct al sectiei.

Un barbat a murit din cauza gripei porcine: Medicii nu au mai putut face nimic

Un barbat din Timis a murit din cauza gripei porcine. in varsta de 32 de ani, acesta era internat la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce contactase virusul AH1N1, informeaza Digi 24. Barbatul era.

Al cincilea deces din cauza gripei: Un barbat n vrsta de 70 de ani din Mures

Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Barbatul suferea si de alte boli si nu era vaccinat antigripal.

Pedeapsa redusa pentru un violator din cauza conditiilor necorespunzatoare din penitenciar

Un condamnat la inchisoare pentru viol si tentativa de viol a beneficiat de reducerea pedepsei cu 180 de zile, considerate executate suplimentar cu titlul de masura compensatorie, din cauza conditiilor necorespunzatoare din penitenciar, potrivit Mediafax. Decizia definitiva apartine Curtii de Apel Oradea.

Ancheta din cauza Autostrazii Sibiu-Pitesti

Premierul a trimis corpul de control la Compania de Drumuri din cauza Autostrazii Pitesti-Sibiu. Asta pentru ca desi exista proiectul inca de acum zece ani, lucrarile nu vor incepe nici anul.

4 oameni au murit din cauza gripei. Sorina Pintea: Ne asteptam la o circulatie mai intensa a virusului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca patru decese cauzate de virusul gripal s-au inregistrat in acest sezon in Romania, adaugand ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie, dar se asteapta o circulatie mai intensa a acestui virus pe parcursul lunii februarie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )