Libnet.ro
UNICEF

06:45

4 oameni au murit din cauza gripei. Sorina Pintea: Ne asteptam la o circulatie mai intensa a virusului

Hotnews Hotnews,
 4 oameni au murit din cauza gripei. Sorina Pintea: Ne asteptam la o circulatie mai intensa a virusului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca patru decese cauzate de virusul gripal s-au inregistrat in acest sezon in Romania, adaugand ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie, dar se asteapta o circulatie mai intensa a acestui virus pe parcursul lunii februarie. continuă pe Hotnews

Un barbat a murit din cauza gripei porcine: Medicii nu au mai putut face nimic

Un barbat din Timis a murit din cauza gripei porcine. in varsta de 32 de ani, acesta era internat la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce contactase virusul AH1N1, informeaza Digi 24. Barbatul era.

Al cincilea deces din cauza gripei: Un barbat n vrsta de 70 de ani din Mures

Un barbat in varsta de 70 de ani din judetul Mures a murit, luni, din cauza gripei, fiind cel de-a cincilea deces din cauza acestui virus in acest sezon, anunta Institutul National de Sanatate Publica. Barbatul suferea si de alte boli si nu era vaccinat antigripal.

Mai multi romani MORTI din cauza VIRUSULUI GRIPAL! Ministrul Pintea avertizeaza: Perioada de varf, in februarie

Patru romani au murit din cauza virusul gripal,d e la inceputul sezonului. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca deocamdata nu se poate vorbi despre o epidemie. Pintea a avertizat ca se.

Un tanar de 33 e ani a murit la Timisoara din cauza gripei. Nu avea probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a decedat la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra. El a fost transferat.

Un tanar de 33 de ani a murit la Timisoara din cauza gripei. Nu avea probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a decedat la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra. El a fost transferat.

Ministrul Sanatatii: Avem patru decese cauzate de virusul gripal. Nu putem vorbi despre o epidemie la gripa in acest moment

Patru romani au murit din cauza gripei pana acum, in acest sezon, insa nu se poate vorbi despre o epidemie, a declarat, marti, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Din pacate, in acest moment avem.

Sorina Pintea despre medicii rezidenti din Craiova care si platesc masa: 10 lei de doua ori pe luna nu e mult

Medicii rezidenti nu au masa asigurata, afirma ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, precizand ca salariul acestora este incadrat intre 2. 500 si 6. 000 de lei, iar achitarea contravalorii de 10 lei de doua ori pe luna nu reprezinta un efort financiar mare in aceste conditii, spune ministrul.

Sorina Pintea: Fenomenul spagii din spitale nu este eradicat, este inca de mare amploare. Ce masuri anunta ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca fenomenul spagii din spitale este inca de mare amploare si a anuntat ca, impreuna cu sindicatele, va face un plan de masuri pentru limitarea.

Sorina Pintea: As incuraja populatia din grupele curisc sase vaccineze

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, in emisiunea 100 de minute,ca nu exista o epidemie de gripa in Romania. Avem patrudecese cauzate de virusul gripal. Nu putem vorbi.

Sorina Pintea despre spaga din spitale: Fenomenul nu este eradicat si este nca de mare amploare

Fenomenul spagii in spitalele din Romania este unul de mare amploare, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, adaugand ca intentioneaza sa faca, impreuna cu federatiile din sanatate, un plan de masuri pentru a limita obiceiul de a se oferi bani in plic in spitalele romanesti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )