Libnet.ro
UNICEF

12:15

Mai pune cate o parte din sistem pe mine, iar imi cere demisia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Mai pune cate o parte din sistem pe mine, iar imi cere demisia

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat, astazi, solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a demisiona, spunand ca nu este prima data cand seful statului ii cere demisia si pune sistemul pe el si a acuzat colaborarea buna a presedintelui cu noua coalitie politica PNL-DNA, potrivit unei surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, dupa ce Iohannis i-a cerut demisia: Asta ii face placere. Mai pune cate o parte din sistem pe mine, iar imi cere demisia

Liviu Dragnea s-a plans ca presedintele Klaus Iohannis asmute sistemul asupra sa, apoi ii cere demisia, pentru ca asta ii face placere. intrebat ce parere are despre fa.

Ea este Cel mai bine PLATIT model din lume! Forbes ne spune cate MILIOANE castiga frumoasele podiumului

Potrivit revistei Forbes, cel mai bine platit model din lume a devenit Kendall Jenner, nimeni alta decat sora cea mai mica a lui Kim Kardashian. Anul trecut aceasta a castigat 22 de milioane de dolari,.

Daniel Dragomir indica numele unui judecator care ar face parte din reteaua condusa de generalul SRI Dumitru Dumbrava

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a dezvaluit, miercuri, un prim nume de judecator care ar face parte din reteaua coordonata de generalul SRI Dumitru Dumbrava.

Directorii Nissan renunta la o parte din salarii din cauza unui scandal

Directorul general al constructorului auto japonez Nissan Motor Co. , Hiroto Saikawa, impreuna cu alti directori, vor returna o parte din salarii ca urmare a mustrarilor de constiinta pentru scandalul procedurilor defectuoase de inspectie, informeaza agentia de presa Kyodo, potrivit Agerpres.

Presedintele Iohannis merge cu trenul in cea mai rau-famata gara din Ploiesti

Klaus Iohannis va veni cu trenul la Ploiesti, la dezbaterea Orasele Romaniei la 100 de ani de la Marea Unire. Este una dintre cele mai rau famate zone din oras. Seful statului va ajunge.

Sorina Matei acuza ca se fac presiuni din sistem pentru ca sa nu mai scrie despre procuroarea lui Dragnea si SRI (VIDEO)

Sorina Matei a afirmat intr-un interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de Politician, moderata de Silviu Manastire, ca din interiorul SRI se trimit semnale catre ea prin care i se.

Florareasa de la Energia Nucleara! Cine mai face parte din Consiliul de Administratie al RATEN

Regia Autonoma Tehnologii pentru Energia Nucleara RATEN) din Mioveni a facut publice numele membrilor Consiliului de Administratie, votat in urma cu cateva luni. Printre corifeii industriei.

Cronica teatrala: Ce mai vedem prin Teatrele din tara

La aproape noua ani distanta de la precedenta si fundamentala lui intalnire cu literatura dramatica a italianului Fausto Paravidino spectacolul cu Boala familiei M, montat cu ocazia inaugurarii Salii 2 la Nationalul timisorean face parte si astazi din repertoriul activ al Teatrului), Radu Afrim a montat la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi Macelaria lui Iov.

Adevarul despre cel mai devastator accident nuclear din istorie. Ce s-a intamplat de fapt la Cernobil

Cercetatorii de la Universitatea Stockholm au o noua explicatie privind cauzele accidentului nuclear din 1986. Conform explicatiilor oficiale, accidentul nuclear din 25 aprilie 1986 a avut loc in urma a do.

Ea este cel mai bine platit model din lume pe anul 2017

Kendall Jenner, sora mai mica a lui Kim Kardashian, a devenit cel mai bine platit model la nivel mondial pe anul 2017. A reusit chiar sa o intreaca pe Gisele Bundchen, care a reusit sa se mentina pe prima.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )