Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mai reclama consumatorii din Alba: usi termopan gresite sau prea multa publicitate electorala

Adevărul Adevărul,
Ce mai reclama consumatorii din Alba: usi termopan gresite sau prea multa publicitate electorala

Ce mai reclama clientii nemultumiti de produse sau servicii din Alba la Protectia Consumatorului? Defecte la ceasuri de mana, telefoane mobile sau tablete, promotii inselatoare, facturi supraincarcate la telefonie mobila, energie electrica sau apa, prea multa publicitate electorala si atitudinea unor angajati sau serviciile unor restaurante. continuă pe Adevărul

FOTO. Duster, al treilea cel mai vandut SUV din Europa in 2014. Vezi TOP 10

Dacia Duster continua sa inregistreze crestere foarte mari pe unul dintre cele mai dinamice segmente din piata auto. SUV-urile compacte reprezinta sectorul cu cele mai bune evolutii in 2014, iar Duster se mentine in top.

FOTO Cel mai batran barbat din Australia tricoteaza pulovere pentru pinguinii raniti

Cel mai batran barbat din Australia si-a petrecut foarte mult timp tricotand pulovere pentru pinguini. Totul a inceput atunci cand Victoria's Phillip Island Penguin Foundation l-a rugat pe acesta in 2003 sa ajute la salvarea unor pinguini ce fusesera afectati de o deversare de petrol, relateaza Mashable.

FC Viitorul l-a transferat pe cel mai tanar marcator din istoria campionatului Spaniei

FC Viitorul l-a transferat pe camerunezul Fabrice Olinga Essono, jucatorul care, in 2012, devenea cel mai tanar marcator din istoria Primerei Division. Dupa ce a evoluat in campionatul spaniol, Olinga a trecut pe la mai multe echipe, ultima datpa la Apollon Limassol, antrenata de Andone.

Cea mai frumoasa librarie din Romania se deschide in Centrul Vechi

Cunoscutul lant de librarii Carturesti a renovat o casa monument din secolul al XIX-lea situata in Centrul Vechi al Bucurestiului si va deschide acolo un nou sediu. Iata cum arata interiorul celei care va fi cea mai frumoasa librarie din Romania.

Cel mai frumos copil din lume

Uite-l. Acolo, langa toboganul rosu. Nu, nu cel cu bluza galbena, e copilul cu bluza mov. Exact, cel care se urca acum pe scara si incearca saopausorufffstai ca a reusit pana la urma sa coboare cu bine. Da, el este, cel mai frumos copil din lume!.

Ce mai reclama muresenii: Melcii vecinei care imi distrug salata sau spiritul pofticios care bantuie frigiderul

Angajatii Prefecturii, Politiei sau Protectiei Consumatorului au parte si de zile cu reclamagii speciali. Multe din reclamatiile bizare vizeaza vecinul, un om rau care face lucruri ingrozitoare, cum ar fi se uita la pisicile mele si le paralizeaza cu privirea!.

Business Report: Cea mai profitabila investitie din istorie ar fi transformat un dolar in 6,28 milioane de dolari; Falimentul personal va aduce cateva zeci de mii de dosare. MFP trebuie sa asigure fondurile necesare; Sanctiunile contra Rusiei au intarit

Bucurestenii au scos la vanzare un numar record de apartamente. Proprietarii din Bucuresti, interesati sa isi vanda locuintele, au scos pe piata luna trecuta. Prejudiciile in institutiile statului au crescut cu 263 de milioane de euro in anul electoral / Prejudiciile pe 2013 - aproape 900 de milioane de euro.

Carturesti Carusel s-a deschis. Cum arata una dintre cele mai frumoase librarii din tara (FOTO)

Joi dimineata s-a deschis oficial libraria Carturesti Carusel de pe strada Lispcani, intr-o cladire istorica din centrul vechi in care a avut centrul banca Chrissoveloni. Libraria se desfasoara pe sase nivel.

Ce a adus Neil Armstrong de pe Luna? Mai multe obiecte din misiunea Apollo 11 au fost descoperite de vaduva astronautului

O geanta cu obiecte din misiunea Apollo 11 au fost descoperita de vaduva lui Neil Armstrong intr-un dulap, in propria casa din Ohio. Metro scrie ca in geanta respectiva se afla o camera cu care s-a filmat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )