Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai frumos copil din lume

Hotnews Hotnews,
 Cel mai frumos copil din lume

Uite-l. Acolo, langa toboganul rosu. Nu, nu cel cu bluza galbena, e copilul cu bluza mov. Exact, cel care se urca acum pe scara si incearca saopausorufffstai ca a reusit pana la urma sa coboare cu bine. Da, el este, cel mai frumos copil din lume!. continuă pe Hotnews

Cel mai vechi horoscop din lume

Cel mai vechi horoscop din lume nu-si are originile in Grecia Antica, asa cum multa vreme s-a crezut. Babilonienii, care aveau cunostinte solide cu privire la sistemul astrologic, au creat cele 12 semne zodiacale pe care le cunoastem astazi.

Tara cu cei mai buni tati din lume: 90% din ei isi iau concediu pentru cresterea copilului

Suedia este tara cu cei mai buni tati din lume. Aceasta este concluzia unui studiu, potrivit caruia 90% din tatii suedezi isi iau concediu de paternitate, scrie The Economist . Dar de ce barbatii prefera sa schimbe scutece, in loc sa mearga la serviciu?.

Caru' cu vedete: Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit; Delia a ajuns sa cumpere bilete la propriul spectacol; Topul celor mai sexy barbati din lume

Ce familie frumoasa are Cindy Crawford! Cu cateva zile inainte de a implini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezenta la avanpremiera filmului Hospital in the Sky, un documentar emotionant filmat in Peru. Fostul top model a venit insotita de intreaga sa familia sa, sotul si cei doi copii. Moni a vrut sa se asigure ca Ramona nu o va face de ras in Hong Kong. I-a impus reguli stricte! Ramona Gabor se afla de cateva zile in Hong Kong, la invitatia Monicai si a iubitului sau chinez. Inainte de plecare, modelul s-a vazut nevoit sa-si faca bagajele dupa indicatiile surorii ei mai mari.

Cel mai scump tablou din istorie: tocmai ce a fost vandut pentru 300 mil. de dolari

Tabloul Nafea Faa Ipoipo Cand te vei casatori), pictat de francezul Paul Gauguin in 1892 si care prezinta doua fete din Tahiti, a fost vandut pentru 300 de milioane de dolari, devenind cea mai scumpa opera de arta din istorie,.

Cum arata aterizarea pe cel mai periculos aeroport din lume, vazuta din cabina pilotilor unui Boeing 747

Aeroportul Princess Juliana din Sint Maarten din Marea Caraibelor este cunoscut drept unul dintre cele mai periculoase din lume. Pista este foarte apropae de plaja, iar turistii pot vedea avioanele din apropiere. Un video online arata o perspectiva noua si fascinanta.

Cel mai bun fotbalist de la Cupa Africii nu este de la campioana

Mijlocasul Christian Atsu, finalist cu nationala Ghanei, a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Africii pe Natiuni. Ghanezul a primit si premiul pentru cel mai frumos gol.

FOTO Cel mai luxos microbuz din lume are baie si minibar

Un microbuz marca Mercedes pus recent in vanzare este dotat cu baie, birou, frigider si alte facilitati demne de un VIP. El arata ca un avion privat in interior, dar costa ceva mai putin: doar 280. 00 de euro.

FOTO Cele mai curate orase din lume

Cele mai curate orase din lume. Curatenia unui oras arata de multe ori gradul de civilizatie a locuitorilor sai. Mai mult, o infrastructura prietenoasa cu mediul are capacitatea de a atrage zeci de mii de turisti anual. Va prezentam in cele ce urmeaza un top al celor mai curate orase din lume.

FOTOGALERIENava de piatra din Grecia, una dintre cele mai frumoase insule ascunse din lume

Orasul Monemvasia, din Grecia, se numara printre cele mai frumoase orasele din lume, adevarate oaze de relaxare pentru turistii dornici sa se refugieze departe de lumea dezlantuita.

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )