Libnet.ro
UNICEF

16:45

MAI sanctionat de CNCD pentru acordul incheiat doar cu BOR in perioada Pastelui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAI sanctionat de CNCD pentru acordul incheiat doar cu BOR in perioada Pastelui

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a sactionat cu un avertisment contraventional Ministerului de Interne, pentru ca nu a existat un acord cu privire la participarea la Sarbatorile Pascale, in contextul pandemiei, valabil pentru toate cultele crestine recunoscute de lege. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul de Interne, sanctionat de CNCD dupa acordul incheiat doar cu BOR in perioada Pastelui

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a sactionat cu un avertisment contraventional Ministerul de Interne, pentru ca nu a existat un acord cu privire la participarea la Sarbatorile Pascale, in contextul pandemiei, valabil pentru toate cultele crestine recunoscute de lege.

Andrei Caramitru a fost amendat de CNCD pentru mesajele in care critica BOR si religia ortodoxa

Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna, a fost amendat cu suma de 5. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru mesajele publicate pe Facebook in data de 14.

Cel mai bun lapte pentru sanatatea oamenilor. Romanii ar trebui sa il consume incepand de acum

O vizita la supermarket ofera cumparatorilor un numar coplesitor de optiuni de lapte, iar alternativele de lapte pe baza de plante devin obisnuite. Cel mai bun lapte pentru sanatatea oamenilor Aceste alternative pot fi potrivite pentru persoanele care sunt intolerante la laptele sau care au preferinte etice sau de alta natura. Acestea tind sa fie .

Situatie ingrijoratoare in spitalele din Bucuresti. Cate locuri mai sunt disponibile pentru pacintii diagnosticati cu COVID-19

O situatie dificila a aparut in unitatile medicale, dedicate pacientilor infectati cu SARS-CoV-2. Locurile din Capitala sunt din ce in ce mai putine, iar sectiile ATI ar fi pline, dupa cum informeaza.

Firma IT: Care sunt cele mai importante softuri pentru IMM-uri in perioada urmatoare

Digitalizarea a fost instrumentul suport care, in ultima jumatate de an, a facut ca numeroase companii sa isi mentina afacerile pe linia de plutire. Companiile mici si mijlocii au fost cele mai deschise la a adopta noi solutii tehnologice, arata analiza unei firme IT romanesti.

Pierderea mirosului, cea mai buna veste pentru cei care se infecteaza cu coronavirus

In ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre anosmie sau pierderea mirosului, ca simptom principal in cazul infectarii cu coronavirus. Expertii spun insa ca acesta este un semn bun pentru persoanele care se imbolnavesc.

PSD VRANCEAL: Secretar de stat in MAI, agent electoral pentru sotia sa

PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea dupa ce social-democratii din filiala l-au identificat pe secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI) Norocel Pompiliu Stroe in fata unei sectii de votare din comuna Suraia, acolo unde sotia sa candideaza la functia de primar, din partea PNL, conform news. ro.

Acuzatii de frauda electorala la Iasi: Mai multe cereri pentru urna mobila ar fi fost depuse fara semnatura

In ziua alegerilor locale mai multe suspiciuni de frauda electorala au aparut la Iasi, in localitatea Rachiteni. Acuzatiile il vizeaza pe unul dintre candidati care ar fi incercat sa depuna fara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )