Libnet.ro
UNICEF

00:06

il mai stiti pe Buzz din Singur acasa? Cum arata acum fratele care il teroriza pe Kevin

Antena3 Antena3,
il mai stiti pe Buzz din Singur acasa? Cum arata acum fratele care il teroriza pe Kevin

La inceputul anilor 90, seria Singur acasa, formata din doua filme, a facut istorie si a cucerit intreaga lume, in Romania celebra comedie fiind difuzata anual in luna decembrie. Asa cum. continuă pe Antena3

Suma infima pe care a primit-o Macaulay Culkin pentru celebrul rol din Singur acasa

Macaulay Culkin a cunoscut succesul datorita rolului Kevin McCallister din filmul Home alone Singur acasa), insa in prezent actorul nu mai este pe val, in special din cauza problemelor pe care le-a.

Pretul aurului, la cel mai inalt nivel din ultimele luni

Pretul aurului a crescut miercuri cu 0,5%, in continuarea aprecierilor de saptamana trecuta, pana la 1. 274,82 dolari pe uncie, cel mai mare pret din iunie 2018, pe fondul turbulentelor financiare la nivel.

Acestea sunt cele mai vizitate tari din lume. Vezi daca se afla si Romania in top

Franta se afla pe primul loc in topul celor mai vizitate tari din lume. Aproximativ 84,5 milioane de turisti merg sa viziteze tara, fiind urmata apoi de SUA si Spania, potrivit Organizatiei Mondiale de.

Suma uriasa pierduta in acest an de cei mai bogati oameni din lume

Cei mai bogati oameni din lume au pierdut 511 miliarde de dolari in acest an, dupa ce castigurile inregistrate in prima jumatate a anului au fost sterse de scaderea pietelor bursiere, relateaza.

Meghan Markle: Cele mai frumoase aparitii din 2018

Meghan Markle a fost, anul acesta, una din cele mai mediatizate vedete din intreaga lume. Urmarita aproape pas cu pas, aparitiile sale publice au fost mereu in vizorul presei. Iata cele mai frumoase din 2018.

Doi baietei au stat in casa si au inceput sa se uite la filmul Singur acasa! Mama lor era la serviciu si imediat politia a batut la usa. Ce a urmat

O femeie a fost retinuta dupa ce doi copii mici au fost gasiti singuri acasa, in timp ce mama lor se afla la serviciu. Cei doi baieti, in varsta de sapte si patru ani, se uitau la filmul Singur.

Faze tari: Cel mai ciudat spion din istorie; Nokia 9 va avea numar record de camere si va arata cam asa; Imaginea spectaculoasa publicata de NASA

Datinile romanesti, surprinse intr-o serie de imagini de poveste. Fotograful Catalin Urdoi 34 de ani), ale carui imagini au ajuns de-a lungul timpului si in prestigioasa revista. Oamenii care renunta la Facebook sunt cu adevarat mai fericiti. Facebook are o multime de efecte negative asupra sanatatii mentale a utilizatorilor, iar renuntarea la reteaua sociala ar putea fi cel mai bun lucru pe care oamenii il pot face.

Hillary Clinton, DETRONATA dupa 17 ani! Michelle Obama i-a furat titlul de cea mai admirata femeie din SUA

Fosta Prima Doamna a SUA, Michelle Obama, a reusit o performanta extraordinara. Ea a devenit cea mai admirata femeie in Statele Unite, intrerupand astfel suprematia de ani buni a lui Hillary Clinton in.

Retrospectiva 2018: Culisele celei mai mari amenzi din istoria ASF, victoria n prima instanta a fostei sefe a NN Pensii si cine a ajuns sa supravegheze pensiile private

Anul acesta s-a aflat in sfarsit cum a votat anul trecut fiecare membru din conducerea ASF, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea a spus ca ar trebui actionat foarte dur in cazul NN Pensii. Dan Armeanu, profesor universitar doctor la ASE, pe atunci un simplu membru neexecutiv in conducerea ASF, este singurul care nu doar ca a ramas in conducerea ASF, dar a fost chiar avansat anul acesta in pozitia de vicepresedinte responsabil de sectorul pensiilor private. Tot in acest an, Raluca Tintoiu, fosta sefa a NN Pensii, a castigat in prima instanta procesul cu ASF, dar litigiul va continua la inalta Curte.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti dupa-amiaza mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru 14 judete, valabile pe parcursul urmatoarelor ore. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )